Štúdium na univerzite v USA

Štúdium jazykov, stáže v zahraničí, postrehy, štúdium popri zamestnaní a naopak

Poslaťod samuel » 20 Jún 2008 13:43

Ak je tu niekto kto by bol ochotný poradiť mi v oblasti všeetkého čo sa týka štúdia v USA, prosím ozvite sa mi na môj e-mail.Chcel by som tam študovať, ale vôbec neviem ao začať.ďakujem
e-mail: samuvel@centrum.sk
samuel

Poslaťod Lucia » 12 Júl 2008 15:02

Ahojte, aj ja by som sa rada dozvedela viac o tom ako sa da dostat na univerzitu v USA, co k tomu potrebujem? ak mate niekto cas napiste mi na email: lucymedova@yahoo.com
Lucia

Poslaťod Petra » 15 Sep 2008 10:55

Ahojte seci, uvazujem o studiu na univerzite v USA a preto privitam akekolvek rady od tych co studuju v USA :) zaujimalo by ma hlavne ci je daka moznost ziskat stipendium pretoze Tuition su velmi drahe....
to Lenni: zaujimalo by ma na akej Univerzite studujes, ked platis len 4000 USD??? to bude asi statna skola, ze?
vopred dakujem za kazdu reakciu:)
Petra

Poslaťod Judy » 12 Okt 2008 21:26

Ahojte, ja by som tiez chcela ist na rok studovat do usa ale potrebujem k tomu nejake info alebo pokecat s niekym kto uz ma takuto skusenost... Pls napiste na boo.lil@hotmail.com ...budem velmi vdacna kazdemu kto sa ozve
Judy

Poslaťod Lucy » 21 Jan 2009 15:13

Ahojte, ja som bola minuly rok na jeden semester na strednej skole v Amerike a teraz koncim strednu a chcela by som sa tam vratit ale neviem ako sa to da.
Mohli by ste mi prosim napisat nieco o tom ????? Dakujem
Lucy

Poslaťod Lucia » 16 Feb 2009 12:08

Ahojte,
moze mi prosim niekto poradit. Vo vyhlade dvoch troch rokov by som rada zacala studovat uni of fashion design v USA. To ako sa tam dostat si zistimm uz nejak sama. Hlavne ma zaujima, ci sa da pracovat popri skole a ako je to s vizami a podobne nfrmacie.
Dakujem L.
Lucia

Poslaťod Nicole » 15 Máj 2009 19:47

ahojte:)
aj ja by som neskutocne rada rok studovala v Amerike... ale omnoho radsej by som bola, keby som sa tam dostala cez nejake testy. viete o niecom? na internete som nejako nic nenasla... samozrejme, ze este budem, ale niekto z vas urcite tie testy robil :) DAKUJEM PEKNE.
Nicole

Poslaťod Zuzu » 03 Jún 2009 11:30

Co studujes?Potrebovala si TOEFL?Ako zvladas platit si za skolu?

Dakujem
Zuzu

Poslaťod Jakub » 22 Júl 2009 10:23

Čaute všetci. Chcel by som ísť študovať do USA na HUNTER COLLEGE odbor tvorivé písanie a scénaristika. Chcel by som vás požiadať o radu. Dala by sa škola skombinovaŤ z prácou? Napíšte mi prosím na rikan@centrum.sk
Jakub

Poslaťod Mirec » 10 Aug 2009 19:47

ahojte mam otazku ohladom narocnosti studia, ci je tazsie ako to slovenske,pretoze som si u nas zrobil Bc ale dalej sa mi uz u nas ist nechce, tak by som chcel zacat nieco ine v usa ale neviem ako, ak mate niekto skusenosti napiste prosim na 55mirec@gmail.com dakujem
Mirec

Poslaťod Monika » 06 Sep 2009 01:05

Ahojte, prepacte ze reagujem celkom od veci, zaujala ma vasa konverzacia nakolko by som mala zaujem studovat v USA. Vedeli by ste mi poradit, kam sa treba obratit ohladom nejakych stipendii? VDAKA
M.
Monika

Re: Štúdium na univerzite v USA

Poslaťod klara » 22 Okt 2010 19:42

Ahojte,
chcela by som sa spytat či je veľmi náročné študovať na nejakej univerzite alebo college a popri tom aj pracovať. Či je to vlastne možné. Momentálne budem končiť strednú tak by som sa rada šla pozrieť niekde do NY alebo niekde kde sa bude dat aj studovať aj pracovať.
Ďakujem :)
klara

Krajina: Slovakia (sk)
Mesto: Piestany

Poslaťod Masho » 10 Dec 2011 16:28

Chcel by som sa spytat tych co tu popri studovani uz dostali Zelenu karticku ze ako sa k nej vlastne dostali?
Masho

Mesto: Martin

Poslaťod dzala » 24 Jan 2012 01:29

zdravim, pokial chcete studovat v usa na college je potrebne mat maturitu? neni nato aj iny test? a v pohode sa da studovat od 20+ rokov?
dzala

Mesto: Ku

Poslaťod sittko » 12 Jún 2012 11:50

sorry ludia, ale keby ste na to studium skutocne mali, tak ani jeden z tychto dotazov tu nedavate... povedzte mi co tam chcete studovat, ked si sami neviete zohnat a dohladat aspon zakladne info?
davate tu prevazne uplne naivne a nicoho neznale otazky :?
sittko

Mesto: BA

Poslaťod Renci1718 » 10 Aug 2012 19:07

vies, obcas nie je zle popytat si rady priamo od ludi, co s tym uz maju nejake tie skusenosti.
chcela by som sa spytat, je tu niekto taky, co si spravil bakalara na Slovensku a isiel pokracovat do USA? je to vobec mozne? dik :)
Renci1718

Mesto: Bratislava

Poslaťod milan61 » 23 Sep 2012 19:39

Ahojte.Mám záujem o štúdiu v USA...tento rok akurát dokončujem bakalár v SK a dopočul som sa niečo takého ,že sa v Usa dá priamo po bakalárke prejsť na štúdium Phd..Prosím ak niekto z vás o tom niečo vie,počul alebo absolvoval prosím poradte,či to je vlastne možné, čo musím absolvovať a aké dokumenty k tomu potrebujem.....ďakujem
milan61

Mesto: Stvrtok na Ostrove

Poslaťod Pozorovatel » 04 Nov 2012 05:43

milan61 píše:Ahojte.Mám záujem o štúdiu v USA...tento rok akurát dokončujem bakalár v SK a dopočul som sa niečo takého ,že sa v Usa dá priamo po bakalárke prejsť na štúdium Phd..Prosím ak niekto z vás o tom niečo vie,počul alebo absolvoval prosím poradte,či to je vlastne možné, čo musím absolvovať a aké dokumenty k tomu potrebujem.....ďakujem

http://www.chicago-cz.com/forum/viewforum-24.html
Pozorovatel

Krajina: Canada (ca)
Mesto: Victoria

Predchádzajúci

Späť na Štúdium v zahraničí

• Príbuzné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia