od darinka » 23 Okt 2008 15:30
Ahojte,nahodou som natrafila na tuto diskusiu,ja som bola vo Svajc tiez cez Agrojob, 2 krat,na farme,zber rebarbora a spargla,pracu vybavia,odvoz,dovoz to vsetko je bez problemov-Janci je ferovy chlapik,ale aj Rasto,cesta s nim je sranda,aj ja som pocula,ze teda niekto mal s nim aj problemy,ja ani priatel nie. Tiez je pravda to,ze je o stasti na aku farmu a farmara natrafite,ja som si na tej druhej nesadla s farmarkou ,tak som odisla,ale bolo to moje rozhodnutie,a nie chyba agentury,bola som v kantone Turgau,teraz som v Holandsku na hriboch,priatel je uz 2 roky tiez cez agrojob vo Svajc,ja som tam telefonovala cez YALLO, bolo to v pohode SUNRISE je velmi drahy,aspon co tam hovorili ti,co ho mali a presli na Yallo. Fakt je,ze tie farmy su najslabsie platene,ja som tiez mala taku,kde farmar strhal za jedlo a ubytko 990,-frankov,a to je dost.Takze mesacne som na farme usetrila 1.400 frankov,ale bolo to za 270hodin kazdy mesiac......Teraz ked sa na to tak pozeram tak nic moc,ale ved clovek skusit musi...ahojte