SKODA auto mechanicke bezpecnostne zabespecenie CONSTRUCT

Praktické rady týkajúce sa bežného života v cudzine od tých, ktorí už čo to okúsili a majú čo odkázať „nováčikom“

SKODA auto mechanicke bezpecnostne zabespecenie CONSTRUCT

Poslaťod toni03091 » 08 Jún 2011 10:03

Vie mi niekdo poradit, kde sa da zohnat, alebo kto mi vie namntovat Mechanicke zabespecenie CONSTRUCT na moje auto SKODA OCTAVIA ll ???
toni03091

Krajina: United Kingdom (uk)
Mesto: Croydon

Re: SKODA auto mechanicke bezpecnostne zabespecenie CONSTRUCT

Poslaťod antong » 08 Jún 2011 10:23

Ja som nasiel firmu CAR SECURITY LTD cez web strtanku Construct.cz
Tato firma ma oficialne zastupenie v UK a montuju Construct zamky na vsetky vozidla najma Skodovky.
Ja som si dal namontovat do mojej Skoda Octavia Construct zamok asi pred mesiacom a este aj zlavu na poistnom som dostal :D . Skus kontaktovat toho pana s CAR SECURITY LTD na tel +44 790 7372 4455 alebo na http://www.carsecurityltd.co.uk oni ti pridu namontovat aj k tebe domov. Ten pan rozprava aj po slovensky. Odporucam
antong

Mesto: Londyn

Re: SKODA auto mechanicke bezpecnostne zabespecenie CONSTRUCT

Poslaťod miskaknizka » 10 Okt 2011 23:45

Caute,
Vcera som si dala namontovat do mojej Skodovecky Octavia zamok CONSTRUCT. Servis bol super, tem monter bol velmi ustretovy, prisli mi to namontovat ku mne domov ( Bristol ) a dostala som od poistovne Zurich £95 zlavu s poistneho. Supis, drzte sa!!!!
Miska
miskaknizka

Mesto: Bristol

Späť na Rady a tipy

• Príbuzné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia