NIE VSETKY KRAJINY SU ROVNAKE
sutiak@uvm.sk
Vaz redakcia
pred par dnami som sa vratil z jednomesacneho pobytu vo Viedni, kam som si zobral so sebou male vreckove radijko zn. Waxiba XB-800, s vlnovymi rozsahmi skupiny AM a FM. Domnieval som sa, ze ked budem vo Viedni, budem si moct vypocut aspon spravy z Bratislavy, kedze je to od Bratislavy len na skok, takpovediac za humnami. Bol som v tom hlboko presvedceny uz aj preto, ze v Kosiciach kde byvam Rakusky rozhlas, dalej rozhlas zo Slovinska, z Madarska, z Nemecka, z Talianska, ba dokonca i z Francuzska a z Britanie (BBC), ale aj z celeho radu iných zapadnych krajin, z krajin severu (zoSvedska, Danska ap.) uvedenym radijkom signal bezne chytam. Bol som teda temer na 100 % presvedceny, ze urcite chytim aspon Bratislavu !!!!!!! Ake vsak bolo moje prekvapenie, ked pri opakovanom hladani v uvedenych vlnovych dlzkach som ani jednu stanicu zo Slovenska nemohol zachytit. Potesil som sa teda, ze budem moct vypocut si tu a tam aspon Prahu, kedze tu som uvedenym radijkom pomerne slusne chytal, hoci je podstatne vzdialenejsia od Viedne ako Bratislava!!!!!. Co ktomu dodat ??? Azda treba iba zopakovat vyssie uvedeny nazov tohto prispevku !!!!!!!! NIE VSETKY KRAJINY SU ROVNAKE, alebo aspon to, ze > Nie je kazda krajina rovnaka !!!!!!!!!!
V. Sutiak