Letecky na Slovensko

Praktické rady týkajúce sa bežného života v cudzine od tých, ktorí už čo to okúsili a majú čo odkázať „nováčikom“

Poslaťod Hosť » 30 Apr 2006 12:20

Zial Bratislava nerobi pravidelnu linku. Radsej si nasetrim a pojdem letecku do Viedne a namiesto 12 hodin
cestujem domov len 6. Aj ked je to drahsie ale pohodlnejsie.
Hosť

Poslaťod boris » 09 Máj 2006 11:37

ja by som teda bral! pre mna lepsie sliac/keflavik
boris

Poslaťod Katka » 31 Máj 2006 20:58

Vazeny SKYEUROPE uz nelieta s malymi lietadielkami.A k tomu maju paradne akcie...
Katka

Poslaťod m€ » 02 Aug 2006 15:59

m€

Poslaťod Pepe » 30 Aug 2006 01:04

My sme sa so SkyEurope zatial neodhodlali letiet. Spociatku v jednom nemeckom leteckom casopise boli vyhlásení ako spolocnost s najväcsím meskaním v Európe. Sem pravidelne prilietavali s minimálne 2-hodinovým oneskorením. Kedze nase cesty neplánujeme s viac nez niekolkodnovým predstihom sú ceny vzdy vyssie, nez ktoroukolvek spolocnostou a kombináciou. Jedine CSA ich este prekonáva. A tak stále lietame do Viedne. Najcastejsie to bolo s Ibériou, ale aj s AUA a dekedy aj s LaudaAir (dnes Niki, ale uz nelieta) a s TyroleanAir. Okrem týchto priamych letov aj cez Zürich, Genève, Lyon, Paris, Frankfurt, Amsterdam a Milano. Dokonca raz aj do Bratislavy spanielskym lietadlom so slovenskými turistami. Cestovali sme aj s detmi. Pri návrate lietadlo meskalo 14 hodín a policajti sa chovali horsie ako za totality (speciálne jedna zena, ak si vôbec ten názov zaslúzi, urcite býva v nejakom skonfiskovanom byte po emigrantoch) a tak sme kvôli tomu uz viac do Bratislavy neleteli. Tiez sme leteli s turistami do Brna. Tam sa k nám chovali ako k ludom. Viackrát sme ale uz tú moznost nemali.
Pepe

Poslaťod deni » 01 Sep 2006 19:59

poradí mi niekto najlepšie spojenie,aj lacné z blavy/viedne na New Zealand do Christchurch,dakujem
deni

Poslaťod Európan » 03 Sep 2006 18:51

V Internete nájdes vsetko, zadaj východzie a cielové letisko a vsetko sa Ti nájde bud podla ceny alebo casu. Napríklad 17:15 z Viedne a 12:50 Christchurch (dlzka letu 33:35 hod.), cena 1314, 57 EUR (letenka jedným smerom 10.09.2006, oboma smermi este lacnejsie).
Európan

Poslaťod jojojoe » 25 Okt 2006 09:38

Ja uz dlhu dobu cakam na neaku spolocnost ktora by zacala lietat linku BRATISLAVA - CORK.Ja sam lietam dost casto a zakazdym musim cestovat autobusom do Dublinu a stadial pokracujem na slovensko popripade rakusko alebo madarsko.A co myslite kto cestuje so mnou v autobuse?Ano mate pravdu slovaci,madari,cesi a poliaci ktory pracuju v Corku a jeho okoli a tiez by radsej vyuzili takuto alternativu.Takze nam vsetkym neostava zatial nic ine len dufat a cakat ze sa to coskoro zmeni.
jojojoe

Poslaťod Monca » 27 Okt 2006 08:27

Ahojte, ak by mal niekto zaujem-uvolnili sa mi letenky (2ks) Sky Europe z Pariza do Bratislavy na piatok 3.11., 42EUR/ks, je v tom vsetko, aj poplatok za zmenu. Letenky boli zakupene este v dobrej akcii, momentalne ich ponukaju uz za 185 EUR/ks. email:mona.em@azet.sk
Monca

Poslaťod KATY » 28 Okt 2006 20:45

ja som si kupila letenky spolocnosti Smart Wings a mam s nou zaujimavu skusenost, nielenze my dva krat zmenili datu, odletu ale ked som hladala nejaku zodpovednu osobu po nevydarenom nastupe na palubu lietadla s mojimy detmi jeden a tri roky , o desiatej vecer ,, tak som zistila ze tato spolocnost nema nijakeho zastupcu na terminaly letiska z ktoreho toto lietadlo odlieta preco o tom pisem presla som vsetky kontroly a pri vstupe do lietadla som bola doslova vyhodena ,pretoze moj syn maleste nezahojene znacky po osypkach,aj ked v podmienkach cestovneho poriadku nenajdeme ani zmienku o potrebach potvrdeni od lekara
KATY

Poslaťod karol » 30 Okt 2006 23:11

poradi mi niekto ako sa dostanem busom, alebo vlakom zo spanielska a kolko ma to bude stat?? najlepsie nejaky web. Diky
karol

Poslaťod sima » 11 Nov 2006 17:39

Zvykly sme lietat skyeurope z Blavy do Londyna. Kedze som z Popradu, tak ta cesta/busom,vlakom/ z PP do BA bola nekonecna.To, ze skyeurope meska nieje ziadna novinka, a ich lietadla mi nepripadaju 2x bezpecne. Vyskusali sme aj Ryanair, su presny a ich lety mi pripadaju kludnejsie a bezpecnejcie KLOP-KLOP. Len je skoda, ze nelietaju priamo z Popradu do Londyna.
Skyeurpoe sice lieta z Popradu, ale su strasne predrazeny.
sima

Poslaťod ada » 13 Nov 2006 12:19

Ahojte neviete nahodou ci u ryan air letetenky s bliziacim datumom idu hore? alebo nie? mam jednu vytipovanu letenku ale stale hladam lacnejsiu..lenze nechcem aby sa stalo, ze ked nic nenajdem este aj ta ryan air stupne na cene.
ada

Poslaťod renata chylova » 14 Nov 2006 16:27

nuz mozem vam povedat,ze byvam na sicilii,je to tu krasne,ale ked deti chcu ist ku babke do bratislavy,nemozu,lebo z palerma nie su ziadne spoje.ked neminiem 3000euro na letenky,nikam sa nedostanem.kedy uz bude nejake spojenie zo siciliou?dufam ze to nebude az ked moje deti nebudu mat po rokoch ani babku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
renata chylova

Poslaťod renata » 14 Nov 2006 16:35

budte niekto laskavy,povedzte mi ako sa mozem dostat co najlacnejsie zo sicilie do bratislavy.diky
renata

Poslaťod Rena » 08 Jan 2007 20:18

Ahoj Renata, Sicilia je daleko od Bratislavy, ale co ja viem poradit by bolo autobusom .... . To je asi najlacnejsie, aj ked cesta trva do nekonecna.
Rena

Poslaťod Milan a Silvia » 08 Jan 2007 21:21

Ahojte vsetci,
citali sme mnozstvo clankov o tom, ze od zaciatku roka 2007 by mala zacat lietat nizkonakladova madarska spolocnost Wizzair z Lutonu do Bratislavy, ktora by mala nahradit uz zruseny Easyjet, no bohuzial sme stale nenasli nic aktualne o tomto leteckom spojeni. Neviete nahodou niekto nieco viac a tejto novinke?
Vdaka, majte sa krasne.
Milan a Silvia
Milan a Silvia

Poslaťod tina » 29 Jan 2007 16:20

Podla mna je spolocnost SKYEUROPE dost neseriozna, asi krachuju ci co, ale nam sa uz 2x stalo, ze mali nase navstevy objednane letenky a museli si ich preobjednat, lebo lety zrusili. To iste sa teraz stalo kamaratke, tiez teraz dakedy v januari si musela zmenit let, lebo vraj prestali lietat do BA z Amsterdamu ci jak, ci uplne do BA? Neviem presne, ale ja uz by som cez nich nelietala.

Zato my lietame s AIRBERLIN (Düsseldorf-Vieden), neviem ceny su super (asi ako vo vsetkych tychto lacnych cestovkach), zato su vsak skutocne profesionalni, leteli sme viackrat my aj pribuzni, nikdy ziadne problemy neboli.. Akurat ze nelietaju do BA, co by mohla byt nevyhoda- avsak spojenie BA-Vieden je autobusmi aj vlakmi v pohode. Pre nas vzdy dakto z BA pride autom, aj to je moznost pre Blavakov..
tina

Poslaťod Baja » 04 Feb 2007 16:03

Ahojte v lete idem na jazykový kurz do Southamptonu....a neviem kde je najlepšie letieť???....ktoré letisko je najbližšie???
Baja

Poslaťod Zuzka » 20 Aug 2007 00:12

Kuknite sa aj na stranku www.skycanner.net Užitočné najma ak prestupujete, vyhĽadá vám kombinácie letov vrátane cien.
Zuzka

PredchádzajúciĎalší

Späť na Rady a tipy

• Príbuzné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť