Kde nájsť slovenské a české filmy a hudbu?

Praktické rady týkajúce sa bežného života v cudzine od tých, ktorí už čo to okúsili a majú čo odkázať „nováčikom“

Poslaťod Wajner » 24 Aug 2007 12:31

Čawte,

zháňam pozvánku na warxtreme, prosím pošlite mi ju na
wajneer@azet.sk .

Vopred ďakujem :-D .
Wajner

Poslaťod abroad » 24 Aug 2007 18:10

stahujem cez bitlord.com, ale nase filmy nie. Ale, ked chcete pozriet online ceske a slovenske televizie, ale aj archiv s asi tisic filmami (asi polovica ceskych) tak chodte na www.onlinetv1.com Stoji to asi $20 na mesiac, ale tazka pohoda. Potom staci kupit kabel na LCD tv, aby sa to dalo kukat aj v telke a mate to jak z Kamzika. No a potom dvd rekorder a mate to doma aj nahrate..Ja uz na tom fungujem rok a som velmi spokojny.
abroad

Poslaťod dajakl » 25 Aug 2007 10:06

Bol zalozeny novy blog, kde najdete filmy v slovenskom a ceskom dabingu na stiahnutie z rapidshare. Velke plus pre tych, co neziju na SK.
Filmy sa budu postupne pridavat, mozete pridat aj vase zelanie a ked sa film najde, prida sa.
http://filmy-sk-cz.blogspot.com/
dajakl

Poslaťod Marek » 27 Aug 2007 10:51

Pprosim nema niekto link na album od skupiny EXIL.........ak ano poslite mi na golas@post.sk
Marek

Poslaťod Hosť » 27 Aug 2007 13:27

Prosim nejaku linku na stahovanie slovensko ceskych filmov.
Prosim velmi pekne. zijem v australii a strasne trpim nedostatkom slovencini.
Hosť

Poslaťod Hosť » 27 Aug 2007 17:11

Teraz sa stahuje zo share serverov, ktore su zdarma, peer to peer sa uz moc nepouziva. Vyhoda share serverov je, ze netreba platit za uploadovanie, ale downloadovanie je obmedzovane. Ak si zaplatis abonentku, je to lepsie, ale aj tak sa da stahovat len niekolko GB za urcity pocet dni.
Dalsou nevyhodou je, ze filmy musia byt kuskovane na viacero suborov, servery povoluju maximum 100 Mb na jeden subor. Takze treba stiahnut okolo 8 suborov a potom ich uz len dat dokopy, bud Winrarom alebo TotalCommanderom, zalezi, co je pouzite.
Na rapidshare sa da stahovat aj bez abonentky a blokovania, len treba mat router s dynamickou IP adresou.

Treba sa popozerat na warez fora, kde su filmy s SK/CZ dabingom. Je ich viacero, ale vacsinou sa davaju rovnake linky na subory, naco by kazdy ripoval svoj film. Takze preto je na jeden film len par downloadovacih linkov.

A potom uz treba len trochu trpezlivosti na stahovanie. Subory su vacsinou v AVI, co sa zmesti na jedno CD a je to rychlejsie stiahnut, kvalita je OK. A daju sa pridat aj titulky v roznych jazykoch, ktore sa daju stiahnut z viacerych serverov zdarma.
Hosť

Poslaťod charoon » 31 Aug 2007 07:40

http:/filmovezvuky.fdb.cz
super stranka na zvukove ukazky s filmov
charoon

Poslaťod ScoobyDoo » 31 Aug 2007 22:06

Ak niekto chcete mam na predaj originalku Vcielka Maja 2, cena je 10libier. Ja mam dve originalky , jednu mam na predaj.Je v ceskom jazyku.
ScoobyDoo

Poslaťod martin » 05 Sep 2007 15:26

mam zaujem o filmy som z Gkasgowa jak stahovat . ahoj do Liverpoolu
martin

Poslaťod GABOR » 05 Sep 2007 16:50

PROSIM VAS PORADTE MI GDE SI STIAHNUT DOBRE ROMSKE VYDEOKLIPI.SKUSIL SOM TO UZ AJ CEZ RADIOROTA,ALEBO RADIO JANCIK KANADA ALE NEDA SA ICH STAHNUT.
GABOR

Poslaťod GABOR » 05 Sep 2007 16:59

AHOJ ROBERT GDE ZIJES VO FRANCUSKU JA SOM BLISKO MARSEILLA
GABOR

Poslaťod GABOR » 05 Sep 2007 17:02

PAUL SAVA ESQUE TU A BIEN ANE FRANCE (MARSEILLE)
GABOR

Poslaťod ondo » 24 Sep 2007 17:28

ok
ondo

Poslaťod tom » 26 Sep 2007 13:06

neznasamrapid share.com malo kedy stahujem cez warez fora ak sa najde free server tak stahujem
tom

Poslaťod andrea » 27 Sep 2007 22:21

a hoj ja bisom chcela stahovat filmy ale bivam v anglicku prosim ta pomozmi ako nato vopred ti dakujem
andrea

Poslaťod Hosť » 29 Sep 2007 23:48

Hosť

Poslaťod rudhas » 17 Okt 2007 15:38

ahoj ja som taky lačny tak si varim špagety a polejem si ich kečupom iba ak,no a kedže som nefajčiar tak si nezapalim po jedle a ani nepijem čiže toho jasne vypliva že o neaky čas niekoho zabijem,Tak Ahoj...
rudhas

Poslaťod libor » 26 Okt 2007 18:56

ahojte, ...nasla by sa tu nejaka dobra dusa a poslala by mi pozvanku na warxtreme.com ...bol by som hrozne vdacni.....uz teraz dopredu dakujem :) moj email: jilem@pobox.sk
libor

Poslaťod jilem » 26 Okt 2007 19:12

ahojte, ...nasla by sa tu nejaka dobra dusa a poslala by mi pozvanku na warxtreme.com ...bol by som hrozne vdacny.....uz teraz dopredu dakujem :) moj email: jilem@pobox.sk
jilem

Poslaťod miko » 03 Nov 2007 22:04

Ja pouzivam : www.warez-portal.eu
miko

PredchádzajúciĎalší

Späť na Rady a tipy

• Príbuzné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 3 hostia