The Best Connection

Skúsenosti exilákov so slovenskými pracovnými agentúrami, kontakty na osvedčené agentúry, ...

Re: The Best Connection

Poslaťod xjhonyx » 18 Júl 2011 09:49

A co ides tam pracovat volala ti na interview??
xjhonyx

Krajina: Slovakia (sk)
Mesto: Blava

Poslaťod jana644 » 18 Júl 2011 11:01

Je to podvod, veronika mišejova predtym bola barmanka, je podvodnička . Este som nevidela aby anglicka agentura hladala pracovnikov na slovensku a v česku. Cisty blud ty ktory si myslia ze to bude take ruzove ako napisala ste na omyle. Prajem vela stastia :D
jana644

Mesto: slovakia

Poslaťod Petr7 » 18 Júl 2011 17:42

Rado28 píše:
Petr7 píše:
The One píše:Ahojte...
Ja chcem ist do anglicka cez anglicku agenturu, lebo neklamu aku tie nase !!
V anglicku som uz bol. Hladal som tam pracu cez agentury, skusil som 3 a vsetky mi nasli pracu. 2 sa ozvali hned este v ten den ako som sa zaregistroval a na druhy den som uz pracoval...
Teraz tiez som nasiel inzerat od The Best Connection...odpisal som im a poslali mi list ohladne prace kolko hodin, za aky plat, kolko za ubytovanie atd...
Poslali aj papiere na vypisanie, test, o Vasom zdravi a dalsi o Vasich zamestnaniech pred tym...
Zajtra ma uz caka len pohovor po anglicky a ak prejdem, tak zaciatkom augusta cestujem :D
Anglicke agentury su lepsie ako tie nase!!

Anglicka agentura inzeruje na ceskych strankach? :lol: Zrejme Cesi se vydavaji za anglickou agenturu. Poplatek budou chtit az clovek prileti, jinak by do UK nikoho nedostali....

Ked to tak bude,ako som uz pisal vyssie,tak behnem do anglickej agentury...ale pochybujem...

Mluvime o te same agenture? Ja mam na mysli http://www.thebestconnection.co.uk/ a ti urcite nehledaji pracovniky v CR a take dlouho neaktualizovali web.
Petr7

Krajina: United Kingdom (uk)
Mesto: Gosport

Poslaťod xjhonyx » 18 Júl 2011 19:45

Ponukali na viacerych strankach aj na ceskej . Nedavno zmazali inzeraty niektore este ostali.Vsetky inzeraty podavala Veronca Mišejova z prievidze ze vraj" kooridnatorka" thebestconnection.co.uk. Neviem o co tam ide, ale aby anglicka agentura priamo hladala uchadzacov na slovenskych strankach to sa mi nezda. :mrgreen:
xjhonyx

Poslaťod mto22 » 18 Júl 2011 20:24

no ja neviem neviem. Väčšina z vás len zbytočne ohovára a zatiaľ to ničím nepodložila. TBC naozaj existuje a svoje stránky aktualizujú pomerne často ˆˆ^^, aspoň za posledné dva mesiace čo ich sledujem sa tam vystriedalo celkom dosť ponúk a tiež predpokladám, že Veronika Mišejová pre nich pracuje vzhľadom na to, že používa ich mail, ich logo, etc., neviem si predstaviť, že by jej to prešlo.
mto22

Mesto: piestany

Poslaťod Rado28 » 18 Júl 2011 23:57

Takze,napisem vam v septembri...vtedy uz budem vediet na 100 percent co a ako...thebestconnection a ambition viem,ze patria medzi najvecsie agentury...pozeral som sa na ludi ,ktory tam su slovaci(cez thebest) a pochybujem,ze uz len kvoli tomu,aby tam dostala ludi,vytvori tolko profilov,tolko prispevkov atd.Dalej neplatim nic,notts,kde som robil je blizko,v com by ma oklamala?Aby ma dostala do uk,kde sme sa aj tak chystali?Ja nie som novacik,ktory ide prvykrat do cudziny,po anglicky sa dohovorim,aj ked to uz nie je take ako predtym...Letenku mi nemoze zmenit,bo mam precitane,ze jakmile by sa to stalo,tak by mi poslali email,ktory si kazdy den kontrolujem..Dalej ta aktualizacia webu thebest-to je asi vtip,lepsie sa pozri prosim ta...
Zhrnutie:neverim,ze to je ojeb,keby som nieco zaplatil,kludne by som mal pochybnosti ale nic som nedal...takze ozaj netusim v com by ma oklamala..ako kludne chapem,ze neverite,bo agentury slovenske su odrb(toto je anglicka agentura a v agenturach pracuju cudzincy uz len kvoli tomu,ze najimaju vecsinou cudzincov),aj ja mam skusenost,kde som bol oklamany,ale napriklad mam aj skusenost,kde ceska agentura mi zaplatila letenku a ked skoncila praca ,tak mi bola zaplatena aj spiatocna letenka a ubytovanie som mal zadarmo(akurat,ze tam som bol ako elektrikar a islo sa do skotska)...
Rado28

Poslaťod Rado28 » 19 Júl 2011 00:10

este inac...to ze zmazali inzeraty v cechach ma netrapi,uz ked tu niekto pise negativne veci,nech uda konkretne veci a nie ze neverim,ja som tiez nepisal blbosti,pisem to tak ako to vidim,to co mam v rukach(papiere,poobzeranych ludi co tam robia,hotovost som neplatil,konkretne miesto atd..,ocheckoval som vsetko,co sa dalo).Ze nie je na stranke,nie je ziadny dokaz..vsak tam je v kazdom meste udany len jeden clovek..Konkretne veci,nie veci typu,zda sa mi to moc sladke,zmazali inzeraty atd...
Rado28

Poslaťod canadanian » 19 Júl 2011 10:33

Rado28 píše:Stranku poznam uz velmi dlho a aj ju citam ,ale este nikdy som neprispel.Az teraz...
Ale ku bestconnection.Bol som v cudzine viackrat,aj v anglicku ,kde idem s touto agenturou.Moj zamer bol vycestovat na blink s priatelkou do notts,kde som robil a poznam to a chcel som ist bez agentury,pretoze slovenske agentury su ojeb a prvy krat ked som bol v cudzine,bol som tam cez slov.agenturu ajob(v piestanoch).Ciste klamstvo,robota vraj vybavena a nakoniec som bol zahlaseny do anglickej agentury Ambition.Chvalabohu,ze to bola korektna agentura(mimochodom,chcel som ist aj teraz tam,aby priatelka mala robotu,pokial by bol problem si najst robotu).Ale spet ku best connection.Odchadzame v septembri,nic neplatime,letenku som akurat kupoval,ktoru som ukazal aj im ako doklad,ze to myslim vazne,poslali mi presnu zmluvu kde robim,kolko sa plati za najom,co tam budem robit,kedy nastupujem,co sa nachadza v byte a kolkati tam budeme.Teda pracovnu zmluvu ohladom roboty a potom pridavny papier o byte atd...zatial to vypada velmi dobre,keby to aj bol ojeb,nic som im nezaplatil a moj zamer bol aj tak vycestovat v septembri alebo v oktobri do uk..takze uvidime,ale keby som mal nieco zaplatit za pracu,tak nedam ani korunu,preto sme sa rozhodli s priatelkou,ze ideme cez nich,ak to nevyjde pokracujeme v povodnom plane a ak hej tak tym lepsie.To je asi tak vsetko ku bestconnection.

Rado tak daj potom vediet ako sa Vam tam vlastne dari v UK cez tuto agenturu...mozno pomozes v mojom rohodnuti vycestovat cez nich....vdaka!!! ;-)
canadanian

Mesto: prekrasne

Poslaťod The One » 20 Júl 2011 10:55

Ano, ubytovanie je tu drahe! Urcite vyuzivaju to, ze ked niekto prichadza do UK nema tolko penazi na prenajom domu :(
Predtym som byval v Halifaxe...S priatelkou sme mali prenajaty celi dom za 300 libier + voda a take tam...
Super cena a super domcek...lutujem dodnes, ze sme tam nezostali :(((
Bude treba vydrzat nejaky mesiac alebo 2 a urcite si potom kazdy najde nieco ine.
Mne sa to nakoniec zmenilo..neodchadzam zaciatkom augusta ale az posledneho...
The One

Mesto: Rajecke Teplice

Poslaťod xjhonyx » 20 Júl 2011 13:42

Kto ide cez tuto agenturu do sheffieldu a ktoreho?? 8ludi na dome po 240/mes kazdy dobry 1920gbp luxus byvanie dakde v pakistanskej stvrti :D
xjhonyx

Poslaťod host13811 » 13 Aug 2011 01:48

course typical for Slovaks! špiniť meno koho poriadne ešte nepoznáte!!!! ani tam nie som a už nadávam na peniaze že málo,pritom na SK sa narobíte ako d.... a plat je úbohy, už nadávate na - The Best Connection - a na človeka ktorý vám chcem pomôcť,dajme tomu tak povedať,ok? Neviem čoho sa bojíte?! že vás tam .... :shock: ja to tam poznám a je tam fajn,nemusíte sa báť neviem čoho,je to tak super,viem o čom hovorím,ok? :!: :?: A ak tomu tam,jej ,The Best Connection,neveríte a nadávate tak načo tam idete,tak choďte pekne cez slovenské agentúry zaplatíte si 220€ a viac,ako naše sk agentúry vás oklamu ,viem o čom hovorím,je to na dlho,ta iba tolko , k tomu a viac sa ta hovoriť ale vidno tu že sa tu ... no no commment.. bye!!!
host13811

Mesto: Slovakia

Poslaťod Futurama » 14 Nov 2011 17:03

Ahojte ľudia. Ja len tolko k agentúre The Best Connection. Nebudem uvádzat kedy som tam pracovala, ale možem povedat že je to velmi čerstvé. Táto agentúra skutočne v UK posobí. Dokonca má niekolko pobociek. Je velmi tažké vycestovat pokiaľ nikoho v UK nepoznáte. Možem s čistým svedomim povedat že táto agentura neklame ľudí. Ale sú trošku pozmenené fakty istou osobou menom Veronika M. Každý sa obáva či prejde pohovorom, ale mýslím že ním prejde každý. Mala som tú čest vidiet a počut anglický jazyk ludi ktorý sem prišli a nebola to žiadna sláva, ale skor pohroma. Pohovorom prejde každý. Toho sa báť nemusíte. Poplatok za sprostretkovanie neplatíte , ale je kopec vecí ktoré treba zaplatit po príchode. Ako je postelná bielizen, klúč od domu, klúč od skrinky v šatni v práci, čipovu kartu v práci ( kde je zaznamenaný príchod a odchod z prace ). Autobus za ktorý sa platí 20libier týždenne. ( Ak pojdete do prace mestkou dopravou a kúpite si týždenný listok je to za 10,50 libier neobmedzene). Ubytovanie je velmi drahé!!! Na osobu 60libier týždenne. Ak je niekto sám na izbe je to 70 libier cca ... Veeeeela ľudí malo a má problemy s Landlordami. Vela vecí chýba ( tepla voda, kazí sa vela veci, treba si vsetko kupit!!! ) Museli sme si nakupit taniere , poháre, príbor, základná vybava im nič nehovorí!!!! Ak natrafíte na zlého landlorda tak hotovo..Ak sa niečo pokazí, trvá to týždne než príde opravar.
A.... čo sa týka práce..ludia!!! Robia sa ranné ktoré má pár ludi , poobedné ktoré su na chuja pretože sa pracuje od 14.00 do 22.00, potom LEN a LEN nočné!!! Je to čistý zabiják.Nemáte čas na nič! A na nikoho! A ak bývate daleko od práce, to už no coment!!! Práca vo warehouse je náročná..!!! Teda záleži od toho kde robíte. Su dve pozície ECOMM a GM. ECOMM je práca za skenerom to je ten packing kde stojite 8 hodín jak picinovci a šibe Vám z toho.A možete byt niekedy radi ak máte prácu.Pretože ak nie je busy , musíte mat povinne volno. GM je práca spomínaný picking oblecenia..Kiežby!!! Na nočnej sa pickuje málo kedy a to neni len oblecenie ale aj 50kilove krabice, tažké koberce, obrovské lampy atd....Takže pár krát nočná a chrbát je v prdeli uplne. Dalej na pozícii GM sa BINuje. Čo znamená vyhladanie tovaru zo železnej klietky do políc alebo na zem. Zase veľé krabice...Na začiatku nám povedali že práca nie je náročná ale opak je pravdou..Vraj nemusíme sa ponáhlat..A potom pride osobka z Agency a povie nám že makaj lebo ta vyhodíme a pojdeš naspat domov.Pomoc zo strany Agency, teda zo strany Veroniky nečakajte.Je to márne.. Dalšia vec čím sa Ageny pýši je to, že nemusite platit 3 mesiace dane. Ale nepovedia Vám že či chcete alebo nechcete musíte povinne platit National Insurance. Je to zdravotné poistenie. A inak ak máte problém s niečím, doktor Vám veselo predpíše Paracetamol. Tento liek sa tu používa na všetko..či si odrežeš ruku alebo tio odpadne noha.A to vážne! Na hodinu máte 6,63libier.. Takže si to prepočítajte či sa Vám to vobec oplatí. Týždenne platíte 60 libier rent (nájom) 20libier bus od Agency, stravu, a týždenná výplata vychádza 228libier. A to este neni odpočítan DPH. Po angligky sa ani nenaučite lebo je tu vela poliakov, slovákov a čechov. Ak chcete vediet viac kludne sa pýtajte :) :lol:
Futurama

Mesto: Poprad

Poslaťod dell500 » 15 Nov 2011 14:40

Ahoj futurama. Chcel som sa spytat ci uz niekoho vyhodili alebo ci niekto odisiel naspat na slovensko. S tou V.misejovou mas pravdu je to hrozna stara krawa :D a to ubytovanie 70libier na tyzden jedna osoba na izbe? 280gbp mesacne fuu to je riadna pecka. Ja som platil 110gbp za mesiac v sheffielde a boli sme 4 v celom dome aj so mnou.
dell500

Mesto: Vychod

Poslaťod fromo » 20 Nov 2011 19:03

Ahoj, no všetko čo napísal futurama je pravda. Vyhodiť nevyhodili nikoho, ale musia sa aspoň raz za čas motivačne povyhrážať. Tiež ako napísal, od agentúry a hlavne od oboch sestier sa nedá čakať nič, jedna je väčšia krava ako druhá.
fromo

Mesto: Presov

Poslaťod Futurama » 29 Nov 2011 17:00

Samozrejme výhražky zo strany agentury poznáme...Na začiatku nám povedali že pracujte tak, aby ste sa nepomýlili a hlavne v klude..vraj NO PROBLEM!! :D a ked robíte tak ako vám povedia..je ZLE! Je to tak že potom príde osobka z agency a povie vám že máte málo percent a musíte robit rýchlejšie lebo Vás vykopnú!!! Smiešne...a ked si to tak zoberiete, kto chce pracovat viac ako je dané..? Mali by ste mat 75% ak máte menej je zle!!!!! A ak máte viac nikto nič nepovie. Ziadny bonus a žiedne prachy viac. Zarobiť sa skutočne dá ale treba šetrit aspon trochu a hlavne musíte mat ine bývanie. A nezabudnite že na začiatok si treba nakúpit veci ktoré máte doma bežne..či už potraviny alebo kuchynské nádobičko. Takže čo píše agentúra ohladom penazi ktoré potrebujete na začiatok je hlupost.Potrebujete viac!Ako som aj písala v príspevku pred tým ( mám na mysli klúče , kartu do práce a iné hluposti o ktorých nebolo vobec nič povedané..)
Jedna doležitá vec!!!!!
Dole som skopírovala info ktoré ponúka agentúra
Agentúra ponúka prácu na minimálne 6 mesiacov!!!! Tak to je KRAVINA!!!! Práca je na 19týždnov..teda vraj ale ako počítam tak počítam my sme pracovali od 22 augusta do 5 januára....tak že práca minimálne 6 mesiacov je trochu nereálna. :D
a ta libra za nadčas je až za 48 odpracovaných hodín ( ale málo ludí to zvládne lebo tá nočná je killer )
Práca neni na plný uvezok...lebo ak by bol tak neni na 6 mesiacov. A tak isto sa to netýka len oblečenia ale aj kobercov, skriniek, velkých lámp, tanierov po setoch... takže niekto ani nepride do kontaktu s oblecením.
Takže tak...otázky????

Pnukany plat- £800-1200/mesiac
£6.13 na dennej zmene, £6.63 na nocnej
+£1.00 na hodinu za nadcas
Termin nastupu- August 2011
Druh pracovneho pomeru- plny uvazok/ full time
Napl prace, info o pracovnom mieste- balenie oblecenia/ picking and packing
Nazov agentury- The Best Connection
http://www.thebestconnection.co.uk/sheffield

Vyhody/ poziadavky:

· Vek od 18 rokov
· Anglicky jazyk na zakladnej urovni (overuje sa telefonicky alebo cez skype)
· Dlzka pracovneho pomeru je minimalne na 6 mesiacov
· £6.13 na dennej zmene, £6.63 na nocnej, +£1.00 na hodinu za nadcas

· Ubytovanie zabezpecujeme cca £60 tezdenne (plne zariadene)
· Podla zaujmu zabezpecujeme odvoz z letiska po prichode, transport do prace
· Pracovna doba za tyzden je 30-48 hodin
· WRS forma respektive HomoOffice nieje potrebny platit, kedze bol zruseny v Marci tohto roku
· Vybavujeme NINo a bankove ucty
· Pre novych pracovnikov v UK sa neplati na zaciatku dan minimalne 2-3 mesiace (to znamena ze vsetko zarobene v hrubom dostanete aj na ucet)
· Sprostredkovana praca je priamo cez anglicku agenturu, ziadne popladky za vybavenie alebo sprostredkovanie

Spolocnost kde budete pracovat sa nazyva Norbert Dentressangle.
Futurama

Poslaťod mirka02 » 25 Jan 2012 11:48

Futurama tak kolko si si tam bral penazi na zaciatok? Ked sa musel vsetko zaplatit? Ja by som tiez mozno isla cez Veroniku,ale kym sa snou dohodnem..Ona nikdy nieje na nete:/
mirka02

Mesto: Rajecke Teplice

Poslaťod Ivanka3 » 25 Mar 2012 23:32

xjhonyx píše:Ponukali na viacerych strankach aj na ceskej . Nedavno zmazali inzeraty niektore este ostali.Vsetky inzeraty podavala Veronca Mišejova z prievidze ze vraj" kooridnatorka" thebestconnection.co.uk. Neviem o co tam ide, ale aby anglicka agentura priamo hladala uchadzacov na slovenskych strankach to sa mi nezda. :mrgreen:

-TBC agentura nezmazala ziadne inzeraty, nedapadlo vas ze skoncilo predplatne? ked zaplatis inzerat na mesiac, po mesiaci zmizne ake jednoduche..

-2 roky dozadu sme ako TBC agentura prijali 20 slovakov cez slovensku agenturu, kazdy jeden z nich zaplatil cca 150-250 eur za pracu. V tedy vznikla 'idea' ze TBC moze zamestnavat priamo ludi zo Slovenska a bez poplatkov, v UK je to nelegalne a mne to pride nepochopitelne aby niekto musi platit za to aby mohol pracovat? nemalo by to byt trosku opacne?

-ludia ma kontaktuju cez internet, ak maju urcity level anglictiny (kazdy klient ma ine poziadavky), mozu prist a pracovat! Ake jednoduche...

-Ak ludia pridu do UK s vidinou ze do mesiaca budu milionari alebo ze budu dostavat vyplatu bez prace tak ziadnymi komentami ktore tu napisem, im nevysvetlim ze to je nerealne.....

Veronika
Ivanka3

Krajina: United Kingdom (uk)
Mesto: Sheffield

Poslaťod Kraateer » 22 Máj 2012 07:42

Zdravim,

v GB som pracoval vyse roka. Siel som cez Sninsku agenturu, na ktorej meno si uz nespominam. Este predtym som pracoval ako skladnik pre uz neexistujuci Rapier. Cena ubytovania sa lisi vo velkom, v zavislosti od lokality, od toho, ci mate landlorda, ktory ma sam jeden domcek na prenajom, alebo realitku ktora ma domov 10. Ja som platil od 50 libier tyzdenne za izbu v plne zariadenom dome (avsak bez kuchynky, mal som len mikrovlnu na izbe), az po 90 libier tyzdenne za kuticu, kde dom bol sice plne zariadeny, ale veci ako postelne pradlo ste si museli kupovat sami (cele domy neprenajimali, davat dom po izbach je ovela vynosnejsie). To si mozete pomerne lacno nakupit v obchodoch ako Primark, pripadne vankuse v Poundshopoch. Pokial chybaju hrnce a taniere, tak to uz mate vacsi problem. To si zistite dopredu take veci. Depozit sa samozrejme plati vsade, bez toho vas asi nikto neubytuje (vacsinou 100 GBP, vracia sa pri odchode ak je izba v poriadku), national insurance je tak isto zo zakona. Pri lekarovi som nastastie nebol, tak s tym vam neporadim, kazdopadne viem, ze s europskym poistenim zo SR som si mohol akurat tak vytriet zadok. Dalej si musite uvedomit, ze do GB idete ako lacna pracovna sila, to znamena otrocit. Dostavate minimalny plat, robite pracu ktoru anglani robit nechcu, tak nemajte prilis ruzove okuliare... Sklady su najtazsia praca, ci uz dostanete studeny sklad (mam som kamosa, ktory robil v -15 dvanastky), alebo sklad s tazkymi vecami. Ak mate nejake otazky, sem s nimi.
Kraateer

Mesto: Vranov

Poslaťod mtx88 » 28 Máj 2012 13:24

Pracoval pre nich v sklade SportDirect?? Ak hej čo je to tam za prácu ???
mtx88

Mesto: Bratislava

Poslaťod Futurama » 28 Máj 2012 17:55

Co sa tyka toho Sport Direct tak je to otrocina..Dokonca viem, ze ludia chodia do prace taxikom lebo do tej prdele nejdu ziadne autobusove spoje. Chodia Vam za zadkom a vsetko kontroluju.. Na byvani ta Verona oklame vzdy! Tak isto to **** landlordov...kvoli nej mali ludia vela problemov..Nesla elektrina, tepla voda a podobne. Ona Vas ma vsetkych akurat tak viete kde..Ona je mila ked ma vybavit pracu co znamena ze je mila iba na zaciatku..Potom sa este chvilku tvari ze ju zaujimate, ale ak chcete s niecim pomoct tak sa obrati chrbtom a este sa aj zacne ohanat tym ze vas prepusti.. Bolo tu takych pripadov x-milion!!!!

A ta osoba co je tu registrovana a vola sa IVANKA3 je Verona Misejova...
Futurama

PredchádzajúciĎalší

Späť na Pracovné agentúry

• Príbuzné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia