Rado28 píše:Petr7 píše:The One píše:Ahojte...
Ja chcem ist do anglicka cez anglicku agenturu, lebo neklamu aku tie nase !!
V anglicku som uz bol. Hladal som tam pracu cez agentury, skusil som 3 a vsetky mi nasli pracu. 2 sa ozvali hned este v ten den ako som sa zaregistroval a na druhy den som uz pracoval...
Teraz tiez som nasiel inzerat od The Best Connection...odpisal som im a poslali mi list ohladne prace kolko hodin, za aky plat, kolko za ubytovanie atd...
Poslali aj papiere na vypisanie, test, o Vasom zdravi a dalsi o Vasich zamestnaniech pred tym...
Zajtra ma uz caka len pohovor po anglicky a ak prejdem, tak zaciatkom augusta cestujem
Anglicke agentury su lepsie ako tie nase!!
Anglicka agentura inzeruje na ceskych strankach?Zrejme Cesi se vydavaji za anglickou agenturu. Poplatek budou chtit az clovek prileti, jinak by do UK nikoho nedostali....
Ked to tak bude,ako som uz pisal vyssie,tak behnem do anglickej agentury...ale pochybujem...

Rado28 píše:Stranku poznam uz velmi dlho a aj ju citam ,ale este nikdy som neprispel.Az teraz...
Ale ku bestconnection.Bol som v cudzine viackrat,aj v anglicku ,kde idem s touto agenturou.Moj zamer bol vycestovat na blink s priatelkou do notts,kde som robil a poznam to a chcel som ist bez agentury,pretoze slovenske agentury su ojeb a prvy krat ked som bol v cudzine,bol som tam cez slov.agenturu ajob(v piestanoch).Ciste klamstvo,robota vraj vybavena a nakoniec som bol zahlaseny do anglickej agentury Ambition.Chvalabohu,ze to bola korektna agentura(mimochodom,chcel som ist aj teraz tam,aby priatelka mala robotu,pokial by bol problem si najst robotu).Ale spet ku best connection.Odchadzame v septembri,nic neplatime,letenku som akurat kupoval,ktoru som ukazal aj im ako doklad,ze to myslim vazne,poslali mi presnu zmluvu kde robim,kolko sa plati za najom,co tam budem robit,kedy nastupujem,co sa nachadza v byte a kolkati tam budeme.Teda pracovnu zmluvu ohladom roboty a potom pridavny papier o byte atd...zatial to vypada velmi dobre,keby to aj bol ojeb,nic som im nezaplatil a moj zamer bol aj tak vycestovat v septembri alebo v oktobri do uk..takze uvidime,ale keby som mal nieco zaplatit za pracu,tak nedam ani korunu,preto sme sa rozhodli s priatelkou,ze ideme cez nich,ak to nevyjde pokracujeme v povodnom plane a ak hej tak tym lepsie.To je asi tak vsetko ku bestconnection.

xjhonyx píše:Ponukali na viacerych strankach aj na ceskej . Nedavno zmazali inzeraty niektore este ostali.Vsetky inzeraty podavala Veronca Mišejova z prievidze ze vraj" kooridnatorka" thebestconnection.co.uk. Neviem o co tam ide, ale aby anglicka agentura priamo hladala uchadzacov na slovenskych strankach to sa mi nezda.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia