fanouseek píše:Nazdar lidičky!...V nedelu odchádzam cez túto agenturu do Viedne. Chcem sa s niekým dohodnúť, prípadne si vymeniť telefonne číslo s tým kto ide tiež. Že by sme sa dohodli nech nejdeme sami. Predsa len sa vo dvojici,či prípadne viacerých lepšie cestuje. Že by sme si v Blave na nádraží dohodli zraz. Ak to niekto taký číta nech sa mi ozve na email: fanouseek@email.cz a pošle mi kontakt ..je sa ozvem, prípadne mu odpíšem.
Vďaka.

peto2468 píše:Branko55 píše:Caute,dostal uz niekto z Vas od nich vsetky potrebne veci na email?
ahoj nikto nedostal a ani nedostane a ked dostane tak nikto nevycestuje je to podvod ja by som navrhoval aby sme sa vsetci stretli a aby sme sli na drienoviú ulicu a pockali si na Veresa a porozpravali sme sa snim

peto2468 píše:slavomir77 píše:cavte,zajtra mám íst tiež podpísať zmluvu do Start agency,na pracu do rakuska sklad.mzda 1300 e.odchod 17.7.2012.co mám spravit ,mam obavy ako to tu citam,uz isiel teda niekto s nimi do rakuska,aleo nie,lebo zatiaľ tu len každý píše že su klamári.tak cchem vediet ci uz niekto pracovat zacal cez ich agenturu.
zdravim za ked chces prist o 125 € tak chod do start agency ona ti pomoze o ne prist. v zivote nikto cez nich nevycestuje takze asi tak

Re: START agency - Štefan Vereš
od 91crn » 10 Júl 2012 11:19
Jasne ze ziadna praca cez Veresa nieje ,Teraz sme dostali ponuka do Irska zber sampionov poplatok 150 eur je to ista praca,125 eur na Irskom letisku ,ubytovanie mesacne 125 eur .strava ratam mesacne 200 eur na mesiac ,letenka tama 200 eur .spät 200 eur.tyzdene zarobis 200 az 250 libier .Takze kto vie dobre ratat zisti ze za cely mesiac robis za 600 eur.To som brala tu nizsiu mzdu nakolko su tam rumuni tak viac nam slovakom nedaju.Co si o tom myslite??

NICK33 píše:Ludia preberte sa a sondujte ako i ja ... dnešným dňom podávam aj oznámenie na polícii, aby sa trocha pozreli za aktivitami tejto ,,agentúry" .
Prvá vec: poslal som CV, vyplnil všetko do 3 dní bum Gratulácia bol som vybraný
Druhá vec: mám sa ozvať do 2 dní a dohodnúť stretnutie v BA na podpis zmluvy, treba 125.-eur a OP. Vravím si ok tak sondujem ..
Čo vysondujem ?
Štefan Vereš - s Rimavskej Soboty viac krát používaný biely kôň.. v ZR je zápis čerstvý ale prepojenie na predchádzajúce firmy nájdete.
Agátová 1/A podľa ZR je ubytovňa kde ho nájdete aj osobne s družkou a jedným dieťaťom osobne preverené!
Narýchlo zamestnali administratívnu babu na Drieňovú, ktorá nevie koľká ani bije tak ak si toto číta - dievča utekaj kým ťa lopatou niekto za nich netrafí-)))
Ak mi zavolajú nakoľko som sa na uvedené číslo nedovolal -prvá otázka s mojej strany bude o aký slad sa v rakúsku jedná konrétne- mám tam brata ktorý to hravo preverí či poznajú vôbec niekoho s takýmto menom, ale predpoklad že nie! neskôr doplním informáciu.
Záver: žiadne prachy vopred nedávajte , nikam sa do BA nelámte , maili sú regenerovaná ako automatické odpovede , web majú prepracovaný, aby si jednoduchý Janko nemyslel že sú nejaké B-čka.
Každú novú reakciu alebo informáciu píšte mi na mail: kratochviluct@gmail.com
prípadné zaujímavé postrehy a skúsenosti so súhlasom postúpim orgánom.
Nebudem menovite písať kto za tým je, ale chlapci baví vás odrbávanie chudobných ??
Odrbávanie bohatých je lepší bisnis...lenže na to ste ešte neprišli však ?? IQ -)))

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia