Evolution agentura

Skúsenosti exilákov so slovenskými pracovnými agentúrami, kontakty na osvedčené agentúry, ...

Evolution agentura

Poslaťod monika1991 » 02 Sep 2011 06:40

Má niekto skusenosti s Evolution agenturou???Sídli v Žiline na Národnej 5??Ponúka pracu v Anglicku ......ďakujem
monika1991

Krajina: Slovakia (sk)
Mesto: zilina

Re: Evolution agentura

Poslaťod duro1 » 24 Máj 2012 12:25

caute tiez by ma zaujimali nejake informacie alebo skusenosti s "evolution" agenturou.diky
duro1

Mesto: Banovce nad Bebravou

Poslaťod razor001 » 17 Sep 2012 14:42

Tento rok som cez túto agentúru šiel pracovať do Anglicka, konkrétne do skladu B&M v Liverpoole. Agentúra mi nevybavila absolútne nič, jediné, čo mi poskytla boli kontakty na osoby v ďalšej agentúru v Anglicku tj. Total recruitment. Poplatok, ktorý si vypýtala bol 250 €, letenku som si musel hradiť sám. Táto agentúra okrem iného ešte spolupracovala s ďalšou agentúrou a to agentúrou Striling, pričom v prípade, ak by ste sa rozhodli ísť priamo cez Stirling hradili by ste sumu 180 €, čo je dosť podstatný rozdiel. Celkovo teda môžem hodnotiť túto agentúru len negatívne lebo okrem spomínanej úhrady za sprostredkovanie nezodpovedalo ani ubytovanie tomu, čo sľubovala.
razor001

Mesto: Martin

Poslaťod Arsenal » 20 Dec 2012 22:09

Tazke vraviš ze cez nich niekam ist nieje spolahlive ??
Arsenal

Mesto: Humenne

Späť na Pracovné agentúry

• Príbuzné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia