CONCORDIA AGENCY - pohovor práca na lodi  

  RSS

 Lannka
Zaregistroval sa v roku 2012
Príspevky: 1
19/07/2012 20:56  

Ahojte,
bol niekto z vás na pohovor v agentúre Concordia agency?
Alebo bol niekto na lodi cez túto agentúru ?

Prosím napíšte vaše skúsenosti, veľmi pomôžete 🙂


ReagovaťCitovať
 Tregado
Zaregistroval sa v roku 2013
Príspevky: 3
18/03/2013 7:55  

Zdravím,
chcel by som sa opýtať tú istú otázku/otázky:

1)
tu na fóre som čítal reakcie na túto istú tému ale boli z pred dvoch rokoch a za tú dobu sa mohlo niečo zmeniť.
Navyše som počul (niekde čítal), že sú spoľahlivý čo by bolo v rozpore s reakciami tu na fóre, ale čo je na tom pravdy?
Teda ak by niekto mal dáke skúsenosti s nimi za posledné 2 roky tak tiež by som bol rád za poznatky.

Preco na lodi (ide mi iba o zaoceánske lode)?
Hlavne sa chcem zdokonalit v anglictine (na uroven fluent) a tam by som sa musel – nakolko by som bol neustale v kontakte s pasaziermi (overene od znamych co tam boli). MOja znalost je teraz stredne pokrocilá (teda dohovorit by som sa mal) co zas nestací na iné práce kde chcú aby som vedel fluent (ci uz tu na SR alebo v zahranici).
Pracovat tvrdo mi nevadí (som zvyknutý) ak to bude mat zelaný osoh a osobne poznám pár známych ktorí si to pochvalovali – ale ich agentúry cez ktoré isli uz bud neexistuje alebo… teda neviem cez koho by som mohol ist a to je najvacsi problem.
Z moznosti ktoré by som mohol robit na lodi asi ziadna slava, nakolko som doteraz robil uplne v iných oboroch teda problém by mi nevadil ani ten pomocník v kuchyni ako prvotná práca a postupne „ist robit nieco zaujimavejsie“ ( aspon podla toho co mi hovorila kamaratka ona tak pred 6 rokmi isla z pomocnika v kuchyni az nieco s pasaziermi a nemusela mat kvalifikaciu – stacilo ze sa dovtedy (1-3 mesiace) naucila skoro cisto po anglicky

2)
Okrem práce na lodi ma zaujalo ešte aj študovanie + práca v Austrálii (teda studovanie kvoli vízam 🙂 ) len tam musí mať človek vysoký úvodný kapítal (krytie cca 20000€ na rok + cca 8000€ za vybavanie cez agenturu -skola,noclah,viza atd…) a nieje isté či sa mu to vráti.
Ale ak by som ostal finančne to čo tam vrazím to budem mať aj po (teda nič nezískam/neprerobím) ide mi hlavne o naučenie sa angličtiny fluent.
Tu mi neodporucili Student Agency a doporucili z jedneho fora australia online ale nic blizsie mi nepovedali a treraz som trocha mimo takze som ich este ani nenavstivil.

3)
Poslednou moznostou co pozerám je práca napr. cez profesiu niekde trebars v anglicku alebo irsko atak kde by som pracoval napr. v skladoch – ako hovorim zas by mi slo hlavne o tu anglictinu.
Jedine coho sa mozno tu obavam ze budem obkolesený samými poliakmi a tak teda moc toho sa nenaucim ale zas na druhu stranu podla agentury to na tomto mieste (konkretna ponuka) tak neni a navyse ziadaju znalost mierne pokrocily co by by uplne vyhovovalo…

Tak či tak za každú reakciu či pozitívnu alebo negativnu dakujem (a urcite ak budem niekde ja vediet pomoct tak pomozem) – nakolko ma to aspon niekam posunie. 😀


ReagovaťCitovať
Zobraziť všetky príspevky v kategórii Pracovné agentúry

Tvoja reakcia


  
  
Spracovávám

Nie si prihlásený! Prihlásiť sa alebo sa Registrovať.