Business Step s.r.o.  

  RSS

 devil9991
Zaregistroval sa v roku 2014
Príspevky: 2
11/02/2014 13:44  

Ahojte, chcem sa spytat , ci ma niekto skusenost s touto agenturou. Nenasiel som ziadne ohlasy na tuto agenturu. Ci pozitivne alebo negativne. Maju celkom zaujimave ponuky ale pytaju si polatko za sprostredkovanie (administrativny) 240 E, ale da sa dohodnut ze polovica po podpise zmluvy a druha sa plati po vyplate. Viem ze niektore agentury si vyberaju poplatky za adminisktrativne sluzby a pracu najdu, skor ma zaujima ci niekto uz cez nich niekam siel a ci dodrzia co slubuju.
Dakujme za vase reakcie. 😉

odkaz ne jeden z inzeratov : class=“postlink“ href=“http://www.ponuky.sk/OffDetail.aspx?id=151293″> http://www.ponuky.sk/OffDetail.aspx?id=151293


ReagovaťCitovať
 majuska95
Zaregistroval sa v roku 2014
Príspevky: 1
24/04/2014 16:50  

Dobrý deň
Ozval sa vám niekto ?
Lebo aj ja som písala na túto agentúru, len som nikde tiež nič o nej nečítala 😕


ReagovaťCitovať
 devil9991
Zaregistroval sa v roku 2014
Príspevky: 2
25/04/2014 5:05  

Ahoj , niktooo nic…a akoniec som nasiel pracu uplne inde , v mojom obore. Drzim palce.


ReagovaťCitovať
 ronald
Zaregistroval sa v roku 2014
Príspevky: 4
25/04/2014 7:26  

Business Step je absolutne neprofesionalna agentura -zberatelia vasich zivotopisov a vyplnenych registracnych formularov,ktore vam zaslu cez email na vyplenenie.A potom uz nic,nikdy sa uz neozvu!!Chcem upozornit,aby ste s nimi zbytocne nemarnili cas,ziadnu pracu vam totizto nikdy nesprostredkuju.


ReagovaťCitovať
 teeby22
Zaregistroval sa v roku 2014
Príspevky: 2
29/04/2014 19:29  

ja tiez nemam dobru skusenost s touto agenturou,, v inzeráte uvadzali uplne zaklady nemeckeho jazyka ale to len pokial sme nezaplatili 120 euro sprostredkovatelsky poplatok. po zaplateni uz zrazu vyzaduju perfektnu nemcinu .. cele to je cudne ,,a dovolat sa im je uz nemozne,,,,,,,,,


ReagovaťCitovať
 milla1
Zaregistroval sa v roku 2014
Príspevky: 1
04/07/2014 9:35  

Chcela by som varovať všetkých, ktorí rozmýšlajú nad spoluprácou s agentúrou Business-Step. Ja a moje kamarátky sme mali vycestovať na Cyprus a pracovať ako čašníčky. Pár dní pred odletom sme sa skontaktovali s dievčatami, ktoré vycestovali na to isté miesto cez túto agentúru ako sme mali aj my. Pracovné podmienky boli úplne iné ako sme sa s agentúrou dohodli, ubytovanie bolo platené (resp. vysoké čiastky za ubytovanie strhávané z platu), strava – jedno jedlo v deň keď robíš, plat- z dohodnutých 50e na deň bolo 50e za 4 dni, zamestnávateľ chcel dievčatá s praxou, hoci agentúru sme upozorňovali že sme bez praxe, zahraničný zamestnávateľ bol zadlžený, neseriózny a potreboval len 1 dievča, ostatné tam nechcel zamestnávať, agentúra mu tam posielala okrem 3 ktoré už boli tam aj nás, a možno ďalšie o ktorých nevieme. Agentúra k tejto situácii pristupovala neseriózne a arogantne, vinné boli samozrejme baby ktorým sa „nechcelo“ pracovať. Nechceli sa pred nami skontaktovať so zahraničným zamestnávateľom, zrazu hovorili o inom plate (3,50/hod) na akom sme sa pôvodne dohodli, ak nechcem platiť drahé ubytovanie mame si ho nájsť samy,… NEVERTE AGENTÚRE ICH VYMYSLENÉ PRACOVNÉ PODMIENKY, ABY STE NEZOSTALI BEZ PRÁCE A PEŇAZÍ AKO MY!!!!


ReagovaťCitovať
 Ellie
Zaregistroval sa v roku 2014
Príspevky: 1
10/07/2014 13:12  

Ak niekto z vás premýšľa nad tým,že by išiel pracovať cez túto agentúru, radšej si to hneď rozmyslite.
V júni som odletela na Cyprus pracovať ako čašníčka no po prílete ma čakalo dosť nemilé prekvapenie-namiesto čašníčky ma čakala práca nápojovej konzumentky, namiesto bývania so slovákmi na byte mi bolo povedané že Slovenky odtiaľ odišli pred 2 dňami a nikto nevie kde sú. Z toho čo som čítala na internete tak tá práca že vraj nie je až taká zlá, ale bola som na dosť zlom mieste, kde moje “kolegyne“ za jeden drink urobili všetko-a tým myslím fakt že všetko. Keď som spätne mailom kontaktovala agentúru,asi 5 krát či by mi nedokázali nájsť inú prácu tak sa ani neozvali. A to ešte jedna dôležitá vec-v čase odletu na Cyprus som nemala 18 rokov a aj tak ma tam poslali.
Takto nás tam dostali 7-zarobili si viac ako 1400 €, každá z nás odtiaľ odišla a o zvyšok sme sa postarali samé-aj o ubytovanie aj o prácu.
A to ešte nerátam že vďaka chybám v medzibankovom prevode mi na letisko volal riaditeľ a vyhrážal sa mi že to zruší a neviem čo všetko, pretým mi odmietli dať aj kontakty na baby čo tam už boli s tým,že mi to dajú a ja im dám pokutu,lebo som zo živnostenského.


ReagovaťCitovať
 nikitienka
Zaregistroval sa v roku 2014
Príspevky: 9
13/09/2014 16:39  

Adimoví!!!..Dnes tu boli dva príspevky …chcem vedieť prečo boli zmazané?Ak ľudia napíšu pravdivú skúsenosť a chcú tak zabrániť ďalšiemu oškĺbaniu chudákov.To čo je za portál kto mu velí ????..za aké poplatky nahrávaš podvodníkom 👿 👿 👿


ReagovaťCitovať
 AbAb123
Zaregistroval sa v roku 2014
Príspevky: 1
25/09/2014 22:55  

Milé dámy, milí páni. To, že niekto okráda a klame bohatých ľudí ma nejako extra netrápi, ale že niekto cielene KLAME, zavádza ľudí, čo kvôli sľúbenej práci v zahraničí dajú výpoveď, pretože im je povedané, že budúci týždeň už pracujú a je to len lož….TAK TO JE SVINSTVO!!! Na Cypre som bola dva týždne, aj s ďalšími dvomi dievčatami, zodreli sme sa tam v horúčavách a potom sme sa dozvedeli, že sme boli lenivé 😀 😀 😀 Všetky detaily práce, ktoré boli povedané boli okrem jednej a to, že je to na Cypre a čašníctvo, lož. Domov som neprišla s 0e… domov som prišla s -500e. Kedysi táto agentúra možno pracovala seriozne, ale to už nie je aktuálne. Nepotrebujem nikoho ohovárať, verím v karmu, preto sa tým nezaťažujem viac. Chcem len upozorniť ľudí aby sa nedali oklamať, to že tam podpíšete nejakú zmluvu ešte nič neznamená-ak by ste sa spoliehali na to, že keď Vám dávajú zmluvu, tak to je predsa na papieri a hotovo!!! Suma nie je natoľko vysoká aby to bolo považované za trestný čin. Bohužiaľ mnoho ľudí pohorelo v tejto agentúre….


ReagovaťCitovať
Zobraziť všetky príspevky v kategórii Pracovné agentúry

Tvoja reakcia


  
  
Spracovávám

Nie si prihlásený! Prihlásiť sa alebo sa Registrovať.