Agentura Tetra CV

Skúsenosti exilákov so slovenskými pracovnými agentúrami, kontakty na osvedčené agentúry, ...

Agentura Tetra CV

Poslaťod kerky » 22 Júl 2012 10:21

Pozor na agenturu TETRA CV.Robi nabor pre Panasonic v Plzni.Som tu od maja a so slubenneho zarobku 15000 kc som zarobil prvy mesiac 6000kc a druhy bude este slabsi.Naberaju ludi a pri tom nie je robota.Pridete rano do prace,sadnete si do skill centra a tam cakate do 7:00 ci si vas niekto vyberie.Je to ponizujuce a flustrujuce,nie je nic vynimocne ak ste aj tyzden doma co sa mne aj stalo.Koordinatori su arogantny a spravaju sa ku nam ako k poslednym nulam a tak isto je to aj ked sa dostanete na linku.Maju nas tu za vylozenych debilov,lebo nezvladame sa naucit za 5 minut to co oni sa ucili 5 rokov.Na ubytovni je to ako na internate a vratnici su ako bachari v base.O 22:00 zamknu spolocensku miestnost a vyzenu nas ako male deti.Poplatky beru za pracku(25kc)za internet(30kc den)TV (100kc za mesiac) atd...Do prvej vyplaty sme dostavali zalohu 500kc na tyzden co je akurat tak na kolienka a rizu,fajciari sa nechytaju.Je to idealne pre tych ktory chcu nejake to kilecko zhodit,mne sa podarilo skoro 10 kg za dva mesiace.Tak ze si to dobre rozmyslite kto ma v plane sem nastupit.Prajem vela uspechov exilaci .
kerky

Krajina: Slovakia (sk)
Mesto: Plzen

Re: Agentura Tetra CV

Poslaťod stano25 » 12 Aug 2012 05:29

dobry den ja s achcem spitat ked clovek robil v panasonic v plzny a ked je celozavodna uzavierka a ked clovek zavola do tetra cv ze uz nepride naspet a ked tam clovek pojde tak co moze byt dalej ked v plzny je uz odhlaseny z tej agentury
stano25

Krajina: Slovakia (sk)
Mesto: nova bana

Späť na Pracovné agentúry

• Príbuzné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia