Agentura POD VON

Skúsenosti exilákov so slovenskými pracovnými agentúrami, kontakty na osvedčené agentúry, ...

Poslaťod Lubo » 03 Apr 2009 22:21

V ziadnom pripade nechodte cez agenturu ******** P O D V O N*******
Ludia, chcem Vam len dobre, ti odrbali tolko ludi...v lete 2008 poslali do Anglicka plny autobus ludi a nemali pre nich ani vybavene ubytko...byvali 15ti v jednej izbe.....!!!!!!!!

M I L A N S T R A K A.......to je majitel....
Ti, co Vam dlzi peniaze, vrati Vam ich len ked si ho pockate pred budovou na KOSICKEJ v BA!!!
Lubo

Poslaťod chovancova » 25 Jún 2009 13:48

ta agentura oportunity je velky podvod.moj syn im tiez naletel.nemal pracu tak hladal na nete a nasiel tu agenturu,zaregistroval sa a hned mu volali aby si kupil letenku do skotska aj poplatky si zobral ake na ich podvodnej stranke uvadzali prileteli viaceri zo slovenska.na letisku v Edimburgu ich cakal cesky hovoriaci pan previezol ich do Glaskowa zinkasoval peniaze 3xim dali pracu v pekarni co doteraz este nemaju vyplatene a viac sa o nich nestaral tak si sami hladaju nejaku pracu ale je to tazke.a preto sa pytam preco taki zbojnici chodia este po svete a okradaju nestastnych a neskusenych ludi?to na nich neplati ziadny zakon,iba na tych chudobnych plati????
chovancova

Poslaťod Hosť » 25 Okt 2009 09:40

hnusne kurvy
Hosť

Poslaťod bago » 19 Nov 2009 09:27

väcsina agentur si zaraba pre seba aj tym ze naberu ludi a potom ich tam zoberu na miesto a robota uplne ina ako bola slubovana a potom tiez jedna nemenovana agentura ponukala zber citrusov so spolocnym odchodom z BA ale ked sa blizil odchod tak zrazu si uz mal kazdy sam dopravu zabezpecit sam,nakoniec som sa rozhodol zrusit zmluvu lebo nesplnili to co bolo v zmluve este pred odchodom,peniaze mi nechceli vratit a tak som vyuzil kamarata co ma v rusku brata a on aj s kamaratmi z ruska prisiel do tej agentury a malitel im hned vyplatil moje peniaze a este ktomu mi ponukol miesto v anglicku bez sprostredkovacieho poplatku tak som mu povedal ze na klamarov by mali postupovat takto vsade ako v mojom pripade
bago

Re: Agentura POD VON

Poslaťod Hary01 » 28 Nov 2009 15:05

ludi prosim vas uz uvazujte a nenalete slovenskym agenturam.Chodte ako ja do nemecka cez slovensky urad prace na mc donalds,zastupca z nemeckeho uradu prace pride na slovensko teraz asi az februar marec urobi pohovor a posle vam prac.zmluvu a prac.povolenie na 18mes.Mc donalds vam zabezpeci ubytovanie,budete poisteny po roku ak odpracujete dostanete neobmedzene prac.povolenie na cele nemecko a najdete si lepsi job.Sam som tam zacinal aj kopa dalsich ludi.Staci mat aspon minimum nemciny.
Hary01

Mesto: Basel

Poslaťod nikawewe » 14 Dec 2009 13:17

POPVOD! PODVOD! PODVOD! PODVOD! ludia cez tuto agenturu nikam nechodte! cudujem sa ze stale existuje... na zaklade mojej staznosti a staznosti ludi ktori boli so mnou v anglicku mala tato agentura pozastavenu cinnost a pan ktory s nou spolupracoval ktory nam mal vybavit pracu je cech a bol v cechach a aj na slovensku trestne stihany,... cechach bol na neho vydany zatykac! s touto agenturou sme mali dlhodobe problemy ktore sa iba z casti vyriesili aj to po odvisielani relacie palby a cast ktora sa po rokoch nevyriesila je ze dotycny pan cech nam nevratil peniaze a zduchol.... kazdemu radim ruky prec od tejto agentury!!!! nie pod von ale POD-VOD!!!!!!!
nikawewe

Krajina: Slovakia (sk)
Mesto: trencin

Predchádzajúci

Späť na Pracovné agentúry

• Príbuzné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia