caves,no taxa to tu konecne troska rozbehlo

dovod je asi celkom jasny,ved kto by sa uz len nestretol s nejakymi poliakmi v zahranici.axte vystartovali do holandska cez otto,tak ako aj ja,ste boli urcite najprv v nemecku v labrusch(sory neviem jaxa to pise),kde ma otto asi svoju mozno najvacsiu "zakladnu".ja som tam bol iba jeden den ale celkom mi to stacilo.byvale vojenske kasarne,kde totalne nic nie je.ziadny obchod,ziadny podnik,sluzby,totalne nic.hodili nas tam nastastie len na den do baraku,kde sme stretli taky v pohode parik z madarska.troska sme teda pokecali a troska som bol teda mimo z ich skusenosti s poliakmi.chalan zacal asi takto:"no ja som sa teda este so ziadnym poliakom nestretol(predtym)ale uz ani nexem"...vravel ze za tyzden robi tak max. 3 dni a jeho kocka nerobila uz asi 3tyzdne!!! a este kopec inych zaujimavych prihod,kt. vas tu nexem nudit.potom tam bol este jeden slovak a ten vravel ze nejaky polsky sofer havaroval(v noci pred jazdou chlastal jak o zivot),a zabil asi 4 ludi.ja neviem ci je to pravda ale kludne moze byt...
...ale ako tu uz niekto napisal ze teda ti normalny poliaci sa naozaj hanbia za ten zbytok,tak to tak aj je...ked som bol v anglicku,taxom stretol naozaj fpoho ludi,s ktorymi bolo super...