SaSanka píše:Máte sa radi? Ak áno, tak zabudnite na otto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja si tu zocelujem nervy

SaSanka píše:Platit si taxik z Venla do Amsterdamu co je 250 km, hmm fajnovo rozmyslas. Takze ubytovanie 320 euri za mesiac a izba uplne rozbita na hovno, sami poliak na firme aj dome anglicky ani hovno sa tu nerozprava iba polsky totalny bordel. Zarobok je tu nulovy ked si uvazite naklady vs vynosy. Jedina utecha su normalni spolubyvajuci, robota na prd, prve 2 dni som robil VEREJNO PROSPESNE PRACE ano VPP v Amsterdame sme zbierali odpadky. Za hotel co mi mali vratit prachy mi ziadost zamietli, napisal som im staznost znova stym ze ak to nebudu akceptovat podam na nich trestno oznamenie som teda zvedavy. Holandania hovoria ze OTTo je nahorsia agentura aka tu je, ze su to obycajni zlodeji a vydieraci, sam zazivam na vlastnej kozi, uz mam na poli zbalene, uz len cakam kedy tu niekomu prijebem

SaSanka píše:g star to je hned vedla nas sklad s oblecenim, robia tam polky nic o tom nefiem ani sa pytat nebudem, ja zvazujem bud zdrhnut odtialto bez udania dôvodu alebo podat trestne oznamenie na tuto skurvenu agenturu, mam tu take nervy ze sa cudujem co tu robimnajlepsie je na tom ze dnes mi volali ze maju o mna na SK zaujem holandania na pracu a pohovor je v pondelok a ja kkt tuto v holandsku no koniec nervy

SaSanka píše:nie ja som v amsterdame, na laarbruche ste dopadli najhorsie ako sa dalo to je novodoby koncentracny tabor, si v stusobnej lehote ujdite dokial sa da

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 2 hostia