agentura Bartlett Recruitment  

  RSS

 batko152
Zaregistroval sa v roku 2011
Príspevky: 2
02/05/2011 16:09  

nejake skusenosti, recenzie alebo ohlasy na tuto agenturu..


ReagovaťCitovať
 lavenderka
Zaregistroval sa v roku 2013
Príspevky: 2
02/05/2013 19:14  

Mate skusenosti s toutou agenturou ?

VDAKA.


ReagovaťCitovať
 lavenderka
Zaregistroval sa v roku 2013
Príspevky: 2
03/05/2013 9:07  

volala som do tej agentury, pytala som si referencie, resp ze som nikdy o nich nic na internete nenasla a ten pan mi povedal, ze oni ziadne take diskusie na internete nevedu, lebo ze vraj je to nedoveryhodne a bla bla.
Pytala som sa na obchodne alebo storno podmienky, ze to nemaju na internetovej stranke uvedene a pan sa zasmial , ze vsetko mi potom posle ak bude mat pre mna pracovnu ponuku.

Chcem 1x vycestovat do zahranicia cez agenturu.. no a neviem, prestali sa mi pozdavat!

Zivotopis som im uz zaslala.


ReagovaťCitovať
 Samantik
Zaregistroval sa v roku 2013
Príspevky: 1
12/07/2013 15:03  

Skor by som povedala ze tato agentura nevie komunikovat… A si mysli ze zakaznik je pre nu zamestnavatel
Isla som cez tuto agenturu v Decembri… A poslali ma do otrasneho mesta Erfurt k zamestnavatelovi Denisovi Königovi a ten ma okradol (nedal mi poslednu vyplatu a predposlednu vyplatu – stiahol mi znej praxy ktore zhlupak platil agenture). Pisem do agenturi a este mi i*iot (urodzeny pan Hruska) zadre , ze vy ste nechali zamestnavatela v stichu ze som odisla a isla som z vypovedou podna prac. zmluvy ….. Ze gak som s koze vyskocila
Isto ta agentura ma viac takych KLIENTOV, ktori okradaju


ReagovaťCitovať
 Hruska_231
Zaregistroval sa v roku 2014
Príspevky: 2
14/06/2014 11:11  

k objektivnejsimu vyjadreni bychom radi pripojili i nas nazor:
slecne jsme zajistili praci u naseho noveho klienta, kde pak pracovali dlouhodobe dalsi 2 lide, kteri si nestezovali a byli vdecni za praci. Nemuzeme za to, ze se ji mesto Erfurt nelibilo. Sama slecna nam dne 3.4.2013 napsala: Nastastie sa Denis(ZAMESTNAVATEL) normalne zachoval a vyplatil ma, inak by som to inak riesila.
Chcela som posunut kontakt na Vasu agenturu dalej. Ale pravy opak spravim. Ak maju moji znami chodit cez taketo agentury, tak radsej nech ani nepracuju…
nevime, co se tam presne stalo, jaky mela slecna vztah k mlademu zamestnavateli, ale vime, ze jsme ji chteli nabidnout praci. byť mela mizernou nemcinu a malo zkusenosti z normalniho ala cart provozu v restauraci. Proste dostala prilezitost, ve ktere pracovne neobstala.
kAZDEMU uchazeci (pokud neokrada zamestnavtele, nema problemy s alkoholem a ma zajem o praci) nabizime na prani a to skoro okamzite nejakou alternativni nabidku.
jde nam o to, abychom uspokojili co nejvetsi pocet uchazecu a nasich zahranicnich klientu.
za firmu Bartlett Recruitment Prague, Hruska.


ReagovaťCitovať
 Hruska_231
Zaregistroval sa v roku 2014
Príspevky: 2
23/03/2015 17:01  

co se tyce spatne komunikace, tak to mate asi urcite pravdu, nedari se nam nekdy odpovedet na dosly email a to nas samozrejme velice mrzi, ale stale si myslime, ze radeji pomuzeme – zprostredkujeme praci dalsimu cloveku, k jehoz zivotopisu jsme se pres obrovsky zajem doslych reakci vubec dostali.
Nasim zakaznikem jsou uchazeci a nasim klientem jsou zahranicni podniky… tolik k prispevku.
Myslim, ze jsme jedna z mala PERSONALNICH AGENTURUR nejenom v Cechach ale i na Slovensku, ktera si od uchazecu neuctuje zadne poplatky za zprostredkovani. Vsichni nasi uchazeci maji pracovni smlouvy primo od zamestnavatelu.
Nemame proto zadne smlouvy ani storno podminky (tolik k pripomince – od _symanteca)
jedine co chceme, je korektnost a to je, pisemny prislib zamestnance, ze kdyz slibi nekde nastup, ze jej take dodrzi a prijede na misto. (popripade se omluvi, ze nemuze kvuli nemoci prijet a posune si nastup..)
Mame tu spoustu kladnych emailu od nasich kucharu a servirek,kteri nam podekovali za to, kde ted jsou a kam jsme je poslali.
Nevahejte a kontaktujte nas priste naprimo . s pozdravem Petr Hruska, Bartlett.cz


ReagovaťCitovať
 Gluttony
Zaregistroval sa v roku 2015
Príspevky: 2
05/04/2015 13:03  

Chceli by sme ísť s kamarátom pracovať do Anglicka, nevie niekto poradiť schopnú agentúru, ktorá si nebude pýtať obrovské poplatky hned na začiatku ? Poprípade s ktorou sa bude dať dohodnúť. Úroven angličtiny máme obidvaja na pokročilej úrovni (vieme sa dohovoriť).


ReagovaťCitovať
Zobraziť všetky príspevky v kategórii Pracovné agentúry

Tvoja reakcia


  
  
Spracovávám

Nie si prihlásený! Prihlásiť sa alebo sa Registrovať.