Hľadáte prácu v zahraničí?

Skúsenosti s prácou, au-pair, či brigádou v cudzine, tipy ako hľadať prácu v zahraničí

Poslaťod JANA » 09 Okt 2007 16:10

DOBRY DEN.PRACUJEM VO WIEDNI,KONKRETNE V MODLINGU.MOJA PRACOVNA DOBA SA KONCI PRIBLIZNE O 16-17HOD.AK BY MAL NIEKTO ZAUJEM O VYPOMOC NAPR.ZEHLENIE,UPRATOVANIE BYTU PROSIM KONTAKTUJTE MA NA MOJU E-MAIL ADRESU ALEBO NA T.C.00421904267048.00436507625445 DAKUJEM
JANA

Poslaťod Monika V. » 10 Okt 2007 09:05

Ahojte vsetci,hladam niekoho kto by mi vedel poradit ohladom prace v nemocnici.Pracujem v Irsku uz skoro dva roky no praca ktoru robim ma cim dalej tym viac prestava bavit/ kuchtim v restauracii.Radaby som zacala pracovat v nemocnici,som vyucena vseobecna sestra a rada by som robila hoci care assistantku na zaciatok ak by to bolo mozne....vie mi niekto prosim poradit? dakujem :)
Monika V.

Poslaťod incha » 11 Okt 2007 11:54

skus roznos novin,tam nepotrebujes vediet ani anglicky,beru vsetkych.
incha

Poslaťod marian » 11 Okt 2007 18:58

ahoj all.hrozne by som si chcel vycestovat na ibizu alebo mallorcu..viem ze je tam sezona nejak od maja do septembra priblizne tak sa chcem opytat ci sa oplati vybrat sa tam na zimu....vdaka
marian

Poslaťod Kveta » 12 Okt 2007 08:17

Kto by mi poradil adresu agentúry, na ktorú by som mohla zaslať žiadosť o sprostredkovanie práce v Írsku pre môjho brata?
Kveta

Poslaťod Hosť » 14 Okt 2007 13:24

ahoj Marek, pisala som do exilu, hladam pracu v Alterheime alebo v nemocnici vo Viedni alebo v okoli... chcem dochadzat zo Slovenska... keby si o niecom vedel, budem rada ak mi das vediet
nie si nahodou z Nitry?
pekny den Ti prajem
Lenka
Hosť

Poslaťod Viera » 15 Okt 2007 19:07

Ahojte, ak by niekto vedel poradit s pracou chyznej v rakusku, svajciarsku, dajte mi pls vediet na moj mail vjejka@pobox.sk, alebo na telefonnom cisle 0911408114. Len seriozne...dakujem
Viera

Poslaťod zuri » 15 Okt 2007 20:37

Ahojte.
Hladam si pracu v ITA , alebo Rakusku, Nemecku ako zvarac.
Mam EU skusky MIG,MAG,CO2, zvaram aj TIG, prax 12 rokov. Hovorim taliansky. V zahranici som uz pracoval.Mozem nastupit ihed . Kontakt : zuri222@post.sk, 0902 446534
zuri

Poslaťod Peter » 16 Okt 2007 10:02

Hladam Pracu v zahranici pri dostihovych konoch...
Peter

Poslaťod Mirka » 16 Okt 2007 21:39

Ahoj vie mi niekto poradit cez aku agenturu sa dostanem do Spanielska alebo ako ziskat pracu v Spanielsku? Isiel by niekto do toho somnou nejaka babenka? Diky
Mirka

Poslaťod Mirka » 16 Okt 2007 21:40

Ahoj vie mi niekto poradit cez aku agenturu sa dostanem do Spanielska alebo ako ziskat pracu v Spanielsku? Isiel by niekto do toho somnou nejaka babenka? Diky
Mirka

Poslaťod silvia » 18 Okt 2007 17:44

Ahojte všetci
Hľadám si prácu v Rakúsku ako učiteľka Materskej školy, mám 10 ročnú prax v obore, vysokoškolské vzdelanie- pedagogického smeru.
silvia

Poslaťod SASKIA.PRAHA » 21 Okt 2007 04:43

Zdravotní sestra s praxí u lůžka na ARO (5 let) a na psychiatri (6let) hledá práci v Rakousku nebo v NSR popř. ve Švýcarsku jenom na 14 denní turnusy. Mám SZŠ, prax a velmi dobrou znalost NJ.

Nabídky prosím zasílejte e-mailem nebo tel. na : +420 773 23 49 49

Předem děkuji a zdravím vše :)))
SASKIA.PRAHA

Poslaťod luboss » 21 Okt 2007 11:14

caute hladam pracu v Norsku, pomozte mi, vdaka.
luboss

Poslaťod timi » 24 Okt 2007 16:13

ahojte!
s kamosom hladame pracu od januar v Hollandsku, v Grecku, v Norsku alebo v Svajciarsku okrem pracu casnika a barmana
ked niekto nam moze pomoct nech nam pise na mail
dakujeme
timi

Poslaťod Veronika » 25 Okt 2007 11:13

ahoj Mirka,o konkretne aku pracu mas zaujem? Ja som v Spanielsku,tak ak chces tak mi napis maila na veverka22f@post.sk a mozme pokecat.
Veronika

Poslaťod Lucia » 27 Okt 2007 11:15

Ahoj.
Ak chces poradit, napis mi mail, co chces robit,ake mas priotity na pracu a byvanie, na kolko tam ist...
Ja som bola v Spanielsku 4 mesiace v lete.Boli sme na juhu pri Malage.
Poradim, co viem.
Lucia

Poslaťod anna » 27 Okt 2007 20:46

Ahoj

Rada by som pracovala ako opatrovatelka v Rakusku ak viete niečo dajte vediet.Anna
anna

Poslaťod Andrea » 28 Okt 2007 21:58

Ak by mi mohol niekto poradit a pomoct s najdením prace,akejkolvek v zahranici,ci uz opatrovatelky,chyznej,vypomoc v domacnosti budem velmi vdacna.Pa
Andrea

Poslaťod krik » 29 Okt 2007 23:08

prosim, poradte, ako si najst pracu v monaku, plynule rozpravam anglicky, francuzsky, nemecky, mozno nieco ako udrzba jacht, lodi, 6 rokov chodim na brigady do svajciarska, robil som aj v anglicku, momentalne som v irsku, v lete by som chcel zase zmenu. dakujem.
krik

PredchádzajúciĎalší

Späť na Práca v zahraničí

• Príbuzné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 3 hostia