Hľadám prácu v zahraničí

Skúsenosti s prácou, au-pair, či brigádou v cudzine, tipy ako hľadať prácu v zahraničí

Re: Hľadám prácu v zahraničí

Poslaťod enterprises » 26 Mar 2010 15:09

Ponuka prace na Ibize/Palma de Mallorca:

- pozicia recepcna - znalosť španielskeho a nemeckého jazyka alebo spanielskeho a anglickeho jazyka, príjemný vzhľad a vystupovanie, zotrvanie do konca sezony oktober 2010

- rezeracne oddelenie – dobra znalost jazykov predovskym v kombinacii anglictina+spanielcina, spanielcina+taliancina, taliancina+anglictina, komunikativna osoba, praca s pocitacom na dobrej urovni, moznost prace pocas celeho roku.

Nastup ihned, umiestnenie bez poplatkov.

enterprises.europa@gmail.com
enterprises

Krajina: Spain (es)
Mesto: ibiza

Poslaťod Marianna11 » 20 Máj 2010 21:08

Je doba ked sa serioznost vytráca a napriek tomu by sa našiel by sa nejaky seriozny človek ktory by nám vedel sprostredkovat prácu v zahraničí,kde nie je reč velmi potrebna?
Može byt napr.upratovanie domov,pomoc v domacnosti poprípade staranie sa o stareho človeka.Alebo chyžna..ak sa dá práca by mohla byt aj pre 2 ženy.
Jedna 24 rokov druha 47.
e-mail: marky9@zoznam.sk
Marianna11

Krajina: Slovakia (sk)
Mesto: levice

Poslaťod sabojsa » 20 Jún 2010 07:40

Ahoj,pracujem na Slovensku,ale chcem ísť pracovať do Rakúska.Zatiaľ sme len dvaja a chceme ísť do Rakúska hľadať prácu.Ak niekto o nejakej práce vie,prípadne vie nemecky a chce sa pripojiť,tak nie je žiadny problém.
Napíš a dohodneme sa.Za vybavenie nejakej práce finančná odmena,ale až keď sa práca vybaví-nikdy nie dopredu,to môžem dať peniaze aj nejakej pochybnej agentúre.Na Slovensku je práca málo platená,preto chcem ísť von.
sabojsa

Mesto: Zlate Moravce

Poslaťod 1tom1no » 23 Jún 2010 19:13

ahojte mam 22 rokov a som vyuceny kuchar prax mam
robil som v taliansku aj v rakusku hladam si pracu v zahranici v mojom odbore ovladam nemecky jayk moje kontaktne udaje su email: tomaskosekac@zoznam.sk alebo mobil + 421915 304 943
1tom1no

Mesto: bratislava

Re:

Poslaťod kacenka45 » 08 Jún 2011 12:52

dagi píše:Potrebujemy cesnicku do talianska pry Bolzano(südtirol)!!!!!-maly pensionat --ja sem polka...ne pisem moc dobre po slowenski ale ai ne moc zle;) -posdrawujem:D

ahoj ja by som mala zaujem ak je mozne kontaktuj ma prosim ta na +421918068480
kacenka45

Mesto: Banovce nad bebravou

Poslaťod kacenka45 » 08 Jún 2011 12:56

Ahojte prosím Vas najde sa tu niekto kto by mi vedel zohnať nejaku pracu v Taliansku najlepšie chyžná - Bolzano, prosim ak sa tu niekto najde prosim +421918068480 Katka.
Potrebujem to velmi surne dakujem vsetkym uz vopred co sa ozvali.
kacenka45

Mesto: Banovce nad bebravou

Poslaťod P4tr1ck64 » 07 Feb 2012 01:06

Ahojte

Mam zaujem ist pracovat niekam do zahranicia (UK,NEMECKO,RAKUSKO,HOLANDSKO)!Anglictina zaklady!Ak by sa tu niekto nasiel,kto si tiez hlada pracu a nema ist skym rad by som sa pridal!!Mam prax v sklade,ovladanie VZV!Anglicky sa stale ucim!

Dakujem za odpovede :)
P4tr1ck64

Mesto: Vrable

Poslaťod Chyrra » 07 Jún 2012 15:01

AHOJKY mam 22 rokov v July prave som skoncila s pracou v ZOO pre ten hrozne maly plat .a hladam pracu niekde v anglicky hovoriacej krajine alebo v krajine kde sa anglicky dohovorim bez problemov..ale najlepsie pri mori .) Hladam pracu aj pre mojho priatela cize najlepsie ak hladaju niekde par. On je vyuceny kuchar ja som vyucena Veterinarny laborant v chove exxotickych zvierat.co sa tyka prace je to v podstate jedno ..len nieco kde budeme spolu..aspon ubytovanie a praca..ja by som robila aj barmanku,au pari, nieco v hoteloch alebo nieco so zvieratami..a on v podstate asi najlepsie nieco v hoteloch .Ak mate niekto neake info kde hladaju nieco o com pisem tak prosim kontaktujte ma chyrra@azet.sk Nastup ihned by bol mozny dakujem...POPRIPADE AJ KEBY LEN mne ..prosim dajte vediet
Chyrra

Mesto: Kosice

Re:

Poslaťod radkabublinka » 20 Mar 2013 22:22

Nina píše:Bezplatne sprostredkúvam prácu do Anglicka na najväčšiu jahodovu farmu. Ubytovanie je zabezpečené, hradí sa iba cesta tam. Je to seriózna ponuka. Pri osobnom stretnutí sa vyplní aj zmluva. Mám aj prezentačné video. Ponuka trvá iba do konca januára.

Dobry den ja by som mala zaujem aj ked je uz sice neskoro ak by bolo este nieco volne tak by som sla aj s kamoskov vopred dakujem a budem cakat na odpoved
radkabublinka

Krajina: Martinique (mq)
Mesto: kezmarok

Poslaťod Miriam » 14 Máj 2013 15:16

hladam asistentku riaditela do Alziru, hovoriacu francuzsky resp.anglicky. Len vazne zaujemkyne.
alzirsko@yahoo.fr
Miriam

Mesto: Pariz

Predchádzajúci

Späť na Práca v zahraničí

• Príbuzné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 4 hostia