eldina píše:ahojte,kolegyne a kolegovia
potrebujem poradiť s daňovým priznaním v Rakúsku,ked som bola v marci podať daňové môjmu manželovi(doma na Slovensku),tak sa ma pýtala pani na daňovom,že kde robím ja a či mám podané daňové priznanie.Zírala som,lebo som vedela,že u nás nemusím podávať,nakoľko robím v zahraničí.Zlatá pani mi ho vyplnila(mnou nadiktovanými údajmi),ale povedala,že si ho mám doložiť tým rakúskym,ktoré musím taktiež podať.Nakoľko ho v Rakúsku nemám ešte podané-potrebovala by som od Vás kontakt na daňového poradcu,čo by mi ho v Rakúsku podal(a vyplnil a a všetko okolo toho)...som zo šurian(v Rakúsku-Burgenland)
vdaka

anika píše:Dievcence hladam si pracu ako opatrovatelka potrbujem surne pracu ako aj peniaze zarobit aby som mohla poplatit lekarov.Mala som pracu dala som na zaskok kamaratke pocas mojej marodki a dopadla som tak ,že som prisla o pracu.
Ak viete mi pomôct prosím zaplatim.
Anika

Ponukam prácu píše:Hladam dve opatrovatelki k 86 ročnej .babke. 35 eur na den odvody +cestovne plati rodina .kontaktujte na môj tšl.č.00436648625377-alebo na e.mail.

Späť na Práca opatrovateľa - opatrovateľky
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť