Hľadám prácu ako au-pair

Všeto o práci au-pair, vzájomná výmena rád, postrehov a skúseností

Poslaťod Marta Ivanová » 17 Jan 2008 12:49

Dobrý deň, zaujal ma Váš inzerát, chcela by som pomôcť s hľadaním práce po maturite, t.j. od júna tohto roku. Rada by som pracovala v službách alebo obchode v Nemecku, prípadne v Rakúsku. Za Vašu odpoveď Vám vopred ďakujem. Hore menovaná Ivanová.
Marta Ivanová

Poslaťod Hosť » 18 Jan 2008 16:50

nevie sa postarať o vlastné dieťa
Hosť

Poslaťod Hosť » 18 Jan 2008 21:01

tá existencia nevydrží v zamestnaní ani try mesiace ,namá čas ani na vlastné dieťa, dokáže robiť dlhy a klamať. hanba
Hosť

Poslaťod daniela » 19 Jan 2008 10:46

ahoj monika,,,ak mas este stale zaujem o pracu au-pair,ja ti mozem rychlo pomoct...spoznas krasne mesto,,,moznost popri praci studovat,,super volny cas..a tak ak mas teda zaujem,,kontaktuj ma na mojej email adr hned...saxa13@azet.sk..............prajem ti pekny den,,pa,,daniela
daniela

Poslaťod daniela » 19 Jan 2008 10:48

hladam mile dievca ako au-pair do nemecka,,,,velmi mila rodina,,moznost studia popri praci,,,a u rodiny zarucena rychla a kvalitna vyuka jazyka,,,,,nastup mozny ihned,,,,,,
pre zaujemkyne kontakt:saxa13@azet.sk
daniela

Poslaťod daniela » 19 Jan 2008 12:39

dievcata ktore sa chcu hlavne rychlo a kvalitne naucit nemecky jazyk-popritom aj anglicky,,,maju radi deti,,,ponukam au-pair do nemecka--nastup mozny ihned.......
zaujemkyne kontaktujte ma na,,,saxa13@azet.sk
daniela

Poslaťod Martina » 12 Feb 2008 13:16

I am looking for a job as an aupair on this holiday. I was working as an aupair three times in UK so it means I have some experiences with children. I prefer the english or american families who live in Bratislava.
I am 21 years old and I study in BA.
Martina

Poslaťod katarina » 21 Feb 2008 14:59

Hladam au-pair ako vymenu za mna pre mladu anglicku rodinu s tromi detmi (6roc., 3 roc. a 6 mesac.) do Little Chalfontu (1 hod. vlakom od centra Londyna). rodicia maju velmi ludsky pristup, ziju v sukromnej stvrti vo velkom dome s velkou zahradou. nastup co najskor, do zaciatku jula. (pripadne mozna spolupraca s rodinou po lete). Plat 85 libier na tyzden.
v pripade zaujmu ma prosim kontaktujte na katasca@pobox.sk.
katarina

Poslaťod Marika » 21 Feb 2008 16:13

Ahojte!
Hladam dievca na pracu au-pair do rodiny v Anglicku. Rodinka je v pohode, maju psa a pracuje sa iba pol tyzdna. Starostlivost je o pani na voziku, nic narocne, netreba sa namahat so zdvihanim, je velmi samostatna (ziadna mentalna porucha). Nastup od zaciatku marca.
Vyzadujeme aspon zakladnu znalost anglictiny, mat rada zvierata, nefajciarka, poriadkumilovna.
Nastupny plat je 140 liebier na tyzden, strava, ubytovanie free.

Kontakt: 0044 1242576676
Marika

Poslaťod Katarina » 22 Feb 2008 15:12

ahoj,
hladam nahradu za seba ako au-pair do Little chalfontu (1 hod. metrom od centra londyna) k rodine s tromi detmi. plat 85 libier na tyzden. rodinny dom v sukromnej stvrti, velka zahrada, velmi ludsky pristup zo strany rodicov.
pre blizsie info ma prosim kontaktujte na katasca@pobox.sk
Katarina

Poslaťod martina » 03 Mar 2008 15:02

ahoj,hladam pracu au-pair v VB,na leto,popripade aj dlhsie,mam skusenosti s detmi a deti mam velmi rada,mojou podmienkou je umiestnenie v rodine s vlastnym 4 rocnym dietatom,
dokazem sa postarat o deti kazdeho veku
dakujem za ponuky
martina

Poslaťod nica » 05 Jún 2008 22:32

ahojte volam sa veronika momentalne som v u.k ako au-apir ale po vianociach by som chcela ist robit au-pair do USA najlepsie do californie niekde k moru. ak viete o niecom prosim kontaktujte ma dakujem NICA
nica

Poslaťod Hosť » 09 Júl 2008 13:12

Ponukam pracu aupairky v Holandsku k 5 rocnemu chlapcovi. Je to slovenska rodina. Nastup od augusta, plat 400 Eur mesacne, ubytovanie a strava zdarma.
Hosť

Poslaťod Mirka » 10 Júl 2008 18:43

ahoj citala som tvoj inzerat, ze by si rada robila opatrovatelku.....Neviem ci je to este aktualne ale ja potrebujem opatrovatelku k mojej 2 rocnej dcerke
Jedine co pozadujem je uplnu starostlivost o jedinu dceru........Byvame v Belgicku.Ak mas zaujem tak sa ozvi
S pozdravom Mirka
Mirka

Poslaťod Mirka » 10 Júl 2008 18:48

Ponukam pracu opatrovatelky v Belgicku.Vlastna izba samozrejmostou, internet atd......Opatrovanie jedneho ditata-2 rocne dievcatko.plat 400 euro.Nastup ihned.
Mirka

Poslaťod zuzana » 10 Júl 2008 20:53

Ahojte-hladam pracu operky v zahranici,nejaka slov/angl.alebo slov/nemecka rodina.Pomozem aj s domacimi pracami.Som kamaratska a spolahliva.Mozem aj do rodiny na zastup alebo na turnusy,ak viete o takej rodinke.Mam cerstve skusenosti.Dakujem za kazdu radu.
zuzana

Poslaťod slavka » 11 Júl 2008 21:22

ahoj,
mám pre teba nasledujúcu ponuku:
švajčiarska rodina hľadá au pair k dvom deťom (dievča 7r, chlapec 4r.) do frankofónnej oblasti.
pracovná doba: 7-10.30, 16 -19hoo.
Práca zahrňa vozenie detí do školy, úlohy s deťmi a hranie sa, ľahké domáce práce (prádlo, nakupovanie potravín).
rodina rozpráva anglicky a francúzsky, au pair bude s deťmi rozprávať po anglicky.
plat: od 700 USD & príspevok na cestovné
nástup: 20 al. 25.7.2008
ozvi sa na môj email, podrobnosti poskytnem.
slavka

Poslaťod zuzana » 12 Júl 2008 00:12

Slavka,Ty potrebujes rozpravat po anglicky a urcite aj vodicak vozit deti a tu je ten problem.Vsade hovoria lahke domace prace a treba robit od rana do vecera za par susni ak otrok aj za upratovacku 2&1.Nevravim u Vas.Bola so v Nemecku,tam som zazila riadne soky a ako otrok a vraj mila rodinka,zdieraci! Pozri kolko je dolar,pod 19sk,neni to nic moc.Cau.
zuzana

Poslaťod pre Slávku » 12 Júl 2008 09:30

No to je nonsens!!!Slávka,keď to prerátaš na naše peniaze,tak je to okolo 14 tis.za mesiac.Starať sa o dve deti a ešte robiť aj slúžku,tak to je otroctvo.To viac korún zarobí človek u nás a pritom sa nemusí učiť cudzie jazyky a byť odlúčený od rodiny.Dúfam,že nikto na toto neskočí.Nech si upratujú sami!!!Elena
pre Slávku

Poslaťod anita » 12 Júl 2008 23:11

pre Elenu-)) veru mas pravdu,neni to ani 14tisic.Tie rodiny si asi myslia,ze prisla doba otrokarska.Takto sa nehanbia ani napisat takuto sumu a pritom robit vsetko?este sa aj ucit s detmi,aj upratovat,nakupovat,prat,zehlit a co este???! a oni co budu robit,nohy vylozene a smiat sa ako hlupa na nich robi!veru,upratujte si za par grajciarov sami.! mila rodinka,to je veru nonsens!!! takto zdierat operky,ale hlupa,ktora na toto skoci!
anita

PredchádzajúciĎalší

Späť na Práca au-pair

• Príbuzné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia