Slováci v Belgicku a Holandsku

Možnosť nadviazania kontaktov medzi Slovákmi žijúcimi v tom istom meste či regióne

Re: Slováci v Belgicku a Holandsku

Poslaťod Rembraco team » 14 Aug 2011 12:27

Dobry den.

Moje meno je Zdenek Hovanjec, pracujem ako menezer spolocnosti Rembraco Networking a zaroven koordinator pre implemetaciu produktov na trhoch Ciech a Slovenska.

Vas kontakt som nasiel na, pri hladani vhodnych obchodnych partnerov pre spolupracu, rozhodol som sa aj Vam napisat.

Spolocnost Rembraco Networking zahajila svoju cinnost na Europskom kontinente v lete 2010. Od toho casu uspesne posobi vo viac ako 20. statoch, kde ma uz viac ako 48000 spolupracovnikov. Tymto svojim rastom sa stala najrychlejsie rastucou sietou v historii networking marketingu vobec. No este stale je tu sanca aj pre vas, zapojit sa a zabezpecit si velmi atraktivny pasivny prijem. Ak si predstavime o aku velku populaciu – potencialnych klientov sa jedna, urcite pochopite nas zaujem o rozsirenie tejto obchodnej siete.

V tychto dnoch prichadzame aj do Ciech, a na Slovensko s nasim jedinecnym produktom Rembraco Slim. V zasade, ide o doplnok zdravej vyzivy, napomahajuci pri roznych potiazach ci uz s vysokym krvnym tlakom, korekciou hladiny cholesterolu, pri potiazach so zvysenou hladinou glycidov - krvneho cukru pri Diabetes Melitus II (alebo cukrovke typu II), no v konecnom dosledku, je na vacsine trhov kde tento vyrobok distribuujeme, vyhladavany najma koli vyraznemu efektu pri chudnuti.

Rembraco Slim je velmi dobre predajny produkt, nakolko obsahuje jedinecnu formulu, pozostavajucu vylucne z prirodnych substancii. Zakladnou nosnou latkou je prava brazilska kava arabica, ktora mu zabezpecuje vstup do takmer kazdej domacnosti (pretoze kava sa pije skoro v kazdej domacnosti). Dalsie substancie su Garsinia Cambogia a Katechin - extrakt zeleneho caju. (viac o produkte )

Distribucia produktu prebieha vylucne v prostredi sietoveho marketingu, prostrednictvom vlastnej distribucnej siete. Nekupite ho v ziadnej kamennej predajni ci lekarni. Samotne podnikanie prebieha na medzinarodnej urovni (teda bez ohranicenia hranic, statov, oblasti...) plne automatizovane, a to vdaka nasmu affiliate linku. Cim sa dostava moznost aj pre Vas, aj ked nezijete na Slovensku, alebo v Cechach, zapokit sa a profitovat na tomto systeme. Zo strany spolocnosti je zabezpecena plna logisticka podpora, nas spolupracovnik, pokial nema zaujem, sa s tovarom urcenym konkretnemu klientovi, vobec nestretava. Priamy predaj prostrednictvom lekarni, obchodov so zdravou vyzivou, internet shopov, ci podobne, realizovany nie je, ako uz bolo vyssie spomenute. Toto dava nasmu obchodnemu partnerovi vyraznu exkluzivitu na trhu. Nakolko si sam reguluje svoj biznis v prostredi v ktorom posobi.

Prijem nasich spolupracovnikov je ohraniceny iba ich aktivitou. Uz od prveho dna totiz automatizovany system spracovava objednavky vasich klientov a zabezpecuje ich distribuciu, cim s avam okamzite vytvara vas prijem. Uz v prvych troch mesiacoch neraz dosahuju spolupracovnici mesacny prijem na hranici 1000,- euro. Skutocne. Samozrejme ze mame aj spolupracovnikov, u ktorych je to ale aj menej.

Momentalne hladame vhodneho obchodneho partnera pre poziciu Prveho centra pre trhy Ciech, Moravy a Sliezka. Dalej obsadzujeme pozicie Marketing riaditela pre jednotlive staty v ktorych uz siet posobi, pripadne aj novo vznikajuce. Pozicia Prveho centra v prostredi sietoveho marketingu je skutocne velmi lukrativna. Pod prvym centrom sa v danom state buduje cela siet. Teda, vsetky predaje idu cez poziciu Prveho centra, a teda, aj vsetky financne toky. Je zrejme, ze ziskanie takejto pozicie je skutocne lukrativnou zalezitostou. Pozicia Prveho centra moze byt obsadena tak fyzickou, ako i pravnickou osobou. Pozicia prveho centra nijak neobmedzuje teritorium podnikania (primarne sa vsak predpoklada budovanie siete v danej krajine pre ktoru je ustanoveny ako Prvy center). Ku dnesnemu dnu posobi spolocnost Rembraco Networking uz v 22 krajinach nasho kontinentu.

Prvy center priamo riadi siet Marketingovych riaditelov. Prvoradou ulohou tychto je budovanie obchodnej siete do hlbky. Ich pocet nie je nijak limitovany a je iba na obchodnej zrucnosti Prveho centra do akej miery je schopny zvladat ich riadenie.

Spolocnost Rembraco Networking zabezpecuje pre svojich Prvych centrov komplexne zaskolenie a priebezne vzdelavanie v oblasti inetrnetoveho marketingu, nakolko predaj produktu prebieha okrem klasickej formy (door to door), najma na zaklade vyuzitia modernych technologii, co umoznuje aj masivnejsi nabor spolupracovnikov do siete a prekonava obmedzenia v zmysle hrabic jednotlivych statov.

Vazeny obchodny partner.
Zrejme chapete, ze nasim cielom je vybrat najvhodnejsieho kandidata pre danu pozicie. Samotnemu vyberu bude este predchadzat rozhovor kazdeho zaujemcu o tuto poziciu, s pracovnikom vedenia spolocnosti, na urovni Prveho centra so CEO, pre Marketingovych riaditelov s Narodnym riaditelom, resp s uz jestvujucim Prvym centrom danej krajiny.

V pripade ze vas nasa ponuka zaujala, predpokladany termin pre vase interwiev je 1. 8. 2011.

Pre zahajenie spoluprace je potrebne prejst na nasu stranku a registrovat sa. Registracia Vam nezaberie viac ako dve minuty, nasledne vam vsetky dolezite informacie bude spolocnost zasielat priamo na vas mail.

Link pre registraciu: http://www.rembraconetworking.com/?ID=13120

Zdenek Hovanjec
Manazer Rembraco Networking Slovakia
Rembraco team

Krajina: Slovakia (sk)
Mesto: Nitra

Poslaťod toxity » 08 Sep 2011 15:06

boubatko píše:
adria píše:Ahojte,
zijem uz 13 rokov v Belgicku a este stale som nestretla ziadnu slovenku...bolo by to super mat tu kamaradku zo Slovenska...tak sa ozvite ak aj vam chyba kamaratka.

Ahoj, este hladas kamaratku? ja som v belgicku s priatelom a je mi smutno cele dni, kym je v praci.... ak mas zaujem, ozvi sa, budem rada.
Lydia

Ahojte, aj ja som sa pristahovala do belgicka a nikoho tu nepoznam. sedim stale len doma, lebo sa mi nedari ani robotu zohnat.. neviete o niecom? kde presne byvate? skocili by sme na pokec... Ja byvam v okoli Herentals..
toxity

Krajina: Belgium (be)
Mesto: Morkhoven

Poslaťod toxity » 08 Sep 2011 15:17

toxity píše:
boubatko píše:
adria píše:Ahojte,
zijem uz 13 rokov v Belgicku a este stale som nestretla ziadnu slovenku...bolo by to super mat tu kamaradku zo Slovenska...tak sa ozvite ak aj vam chyba kamaratka.

Ahoj, este hladas kamaratku? ja som v belgicku s priatelom a je mi smutno cele dni, kym je v praci.... ak mas zaujem, ozvi sa, budem rada.
Lydia

Ahojte, aj ja som sa pristahovala do belgicka a nikoho tu nepoznam. sedim stale len doma, lebo sa mi nedari ani robotu zohnat.. neviete o niecom? kde presne byvate? skocili by sme na pokec... Ja byvam v okoli Herentals.. moj mail: eva.neslusanova@gmail.com
toxity

Mesto: Morkhoven

Stale v Monse?

Poslaťod Simi7000 » 03 Okt 2011 08:47

Ahoj Ada!
Vidim ze datum je uz dva roky stary, no skusam aj tak...

Prestahovala som sa do Monsu, zijem tu s priatelom ktory sa tu narodil a pracuje tu. Mne celkom chyba slovenska spolocnost a aj aktivity, tak ak by si este stale potrebovala postrazit deti tak sa ozvi, dam ti aj viacej info o mne, bola by som velmi rada :)

S pozdravom, Simona. (brezanova@hotmail.com)

Hosť píše:Ahojte,ma niekto zaujem sa zviest z NL( Nieuwegein) do SK( Bratislava) 17.10 ..skoro rano...nazad v sobotu 24.10 by bolo tiez mozne.
S pozdravom Viera
Simi7000

Mesto: Mons

Stale v Monse?

Poslaťod Simi7000 » 03 Okt 2011 08:49

Ahoj Ada!
Vidim ze datum je uz dva roky stary, no skusam aj tak...

Prestahovala som sa do Monsu, zijem tu s priatelom ktory sa tu narodil a pracuje tu. Mne celkom chyba slovenska spolocnost a aj aktivity, tak ak by si este stale potrebovala postrazit deti tak sa ozvi, dam ti aj viacej info o mne, bola by som velmi rada

S pozdravom, Simona. (brezanova@hotmail.com)

andrea píše:Ahojte,
zijem a pracujem v Monse,potrebovala by som babysitting pre moje 5-rocne dvojcata,chlapcov, na poobedia po skolke,najlepsie z tohto okolia.
Dakujem,
Ada
Simi7000

Mesto: Mons

Poslaťod crystalclear » 03 Nov 2011 15:17

nazdar ludia 8)

prosim poradte mi ako si zohnat ubytovanie vo venle alebo v okoli, realitky mi nic neprenajmu pretoze este nemam pracovny kontrakt, ten vsak mat ani nebudem lebo budem pracovat cez uitzenbureau :P na marktplaats nie je nic, nemate niekto trebars izbu alebo 2 na prenajom ? potrebujem to urgentne, prosim dajte vediet..

DAKUJEM ! ...Lubica
crystalclear

Krajina: Netherlands (nl)
Mesto: Venlo

Poslaťod cerise » 24 Jan 2012 23:15

Ahojte:D Som v Belgicku uz par mesiacov, konkretne v Charleroi, kde nie je o Slovakoch ani vidu ani slychu :? (Jedine tak na letisku, ked idem pozriet domov :D Rada by som pokecala po slovensky pri dobrej kave! Budem rada, ak sa ozvete :wink:
cerise

Mesto: Charleroi

Poslaťod janka11 » 30 Jan 2012 23:43

Ahojte vsetci:) Prisla som za manzelom do Belgicka (Antwerpy) a vobec nikoho tu nepoznam...Velmi rada by som sa zoznamila s nejakou Slovenkou alebo Ceskou, ktora tu zije a s ktorou by som mohla pokecat na kavicke :D Piste, budem sa velmi tesit...
janka11

Mesto: Antwerpen

Poslaťod leiakinpy » 04 Feb 2012 18:42

Ahojky,
ponukam pracu pre Slovenky zijuce v Holandsku. Hladam slecnu,
ktora by chodila k panovi s telesnym postihnutim domov na
den, dva v tyzdni. Napln prace je kompletna opatera + domace prace
(vsetko naucime, nie je nutny opatrovatelsky kurz).
Plat nastupny je 15 eur/hodinu, plati sa 12hodin denne.
Praca je i v noci (2-5 krat cca je treba otocit pana v posteli,
ked si zavola). Dni si mozete vybrat sami, ktore chcete chodit.
V dome je internet, strava.
Ozvite sa mi na mail monikabrancodasilva@gmail.com.
Praca je v Noord Brabant
leiakinpy

Krajina: Czech Republic (cz)
Mesto: Brno

Poslaťod bea161 » 22 Feb 2012 20:45

Ahojte vsetci

surne zhanam, ubytovanie v Holandsku alebo resp. byt v holandsku najidealnejsie by to bolo ubytovanie bez realitky, ale ak sa nic nenajde aj s nejakou normalnou realitkou pripadne samostanu izbu v lokalite Den Hagg.Za info vopred velmi pekne dakujem a ak o niecom viete napiste mi na meil ksenicova.b@gmail.com
bea161

Mesto: kranenburg

Poslaťod Peeter21 » 23 Feb 2012 17:59

Tento víkend cestujem do Holandska, môžem so sebou zobrať dvoch ľudí tak ak potrebujete odvoz ozvite sa mi. Moje tel. číslo je 0949 132 718.
Peeter21

Mesto: Poprad

Poslaťod LukiAlko » 29 Feb 2012 14:51

Zdravim ponukam ubytovanie na prenajom v mestecku Deurne je to okolie Helmond Eindhoven Venlo, ka ma niekto zaujem alebo chce viac informacii nech ma kontaktuje na mail lukas.sasfai@gmail.com
LukiAlko

Mesto: Someren

Poslaťod Lucka8851 » 30 Mar 2012 13:07

Ahojte vsetci! Zijem v Holandsku len velmi kratko, su to len 3 mesiace. A rada by som si tu nasla nejaku kamaratku slovenku alebo cesku, kedze som zatial stale sama doma, priatel uz robi a cez den mi je smutno... Byvame v Ammerzoden. Tak ak mate niekto zaujem si pokecat,tak sa mi ozvite,budem rada..
Lucka8851

Mesto: Ammerzoden

Poslaťod luco24288 » 30 Mar 2012 21:01

je tu niekto prosim vas z eindhovenu zijem ti uz2 roky a este som tu nestretol slovaka :( ak hej fb lukas toth alebo pokec luco24288
luco24288

Mesto: eindhoven

Poslaťod luco24288 » 30 Mar 2012 21:01

je tu niekto prosim vas z eindhovenu zijem ti uz2 roky a este som tu nestretol slovaka :( ak hej fb lukas toth alebo pokec luco24288
luco24288

Mesto: eindhoven

Poslaťod Ricard » 16 Máj 2012 09:02

Ahojte hľadáme pracu v zahranici ako ZVARAC TIG 141 mame prax 6 r.a viac.Nase certifikaty---- EN ISO 9606-2 141 T BW 23 S t3 D50 H-L045 ss nb EN ISO 9606-2 141 T FW 23 S t2 D18 PF sl EN ISO 9606-2 141 T FW 23 S t6 D50 PF ml vieme zvárať všetky polohy a momentálne sme dvaja Tigári. Možný nástup:01.06.2012 mail:richardmiskech@gmail.com Tel.+421 908 119 126,,,, +421 908 792 307
Ricard

Mesto: Piestany

Poslaťod Ricard » 16 Máj 2012 09:04

Hallo auf der Suche nach Arbeit im Ausland als Schweißer WIG-141 haben wir 6 Jahre Erfahrung. Zertifikate ---- EN ISO 9606-2141 T BW 23 S T3 D50 H-L045 ss nb EN ISO 9606-2141 T FW 23 S t2 D18 PF sl EN ISO 9606-2141 T FW 23 S t6 D50 PF ml wir können alle schweißen Position und jetzt haben wir zwei Tigar. Mögliche Ankunft: 2012.01.06 mail:. richardmiskech@gmail.com Tel. +421908119126,, + 421908792307
Ricard

Mesto: Piestany

Poslaťod katarina_v » 19 Máj 2012 17:34

Ahojte,
Pracujem v Belgicku v meste Namur. Ak je tu niekto zo Slovenska, ozvite sa.
e-mail: exfakava@savba.sk
katarina_v

Mesto: Namur

Poslaťod anna husenicova » 23 Máj 2012 10:09

ahoj,žijem v NL 1 rok v blízkosti Waalwijku a bohužiaľ som tu žiadneho slováka nestretla,akurát Poliakov a moju jedinu priateľku z ukrajiny to je všetko ,,blízke" s kým sa dá rozprávať,učím sa jazyk,chodím do kurzu ale kontakt s domácim obyvateľstvom je nulový a teraz som rada,že sme sa niekedy museli učiť rusky :o).
Kto tu niekde žijete?????????
anna husenicova

Mesto: Heusden

Poslaťod anna husenicova » 23 Máj 2012 10:09

ahoj,žijem v NL 1 rok v blízkosti Waalwijku a bohužiaľ som tu žiadneho slováka nestretla,akurát Poliakov a moju jedinu priateľku z ukrajiny to je všetko ,,blízke" s kým sa dá rozprávať,učím sa jazyk,chodím do kurzu ale kontakt s domácim obyvateľstvom je nulový a teraz som rada,že sme sa niekedy museli učiť rusky :o).
Kto tu niekde žijete?????????
anna husenicova

Mesto: Heusden

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kontakty v exile

• Príbuzné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Majestic-12 [Bot] a 6 hostia