Niekto v Istanbule?

Možnosť nadviazania kontaktov medzi Slovákmi žijúcimi v tom istom meste či regióne

Niekto v Istanbule?

Poslaťod tina » 21 Nov 2007 22:08

caute ak ste niekto v istanbule, ozvite sa, ja som tu na sokratovi :)
tina

Poslaťod visna » 26 Dec 2007 22:40

ahoj tina
ja nie som sice v istanbule ale bola som tam uz 3 krat. je to najuzasnejsie mesto ake som videla.dufam,ze modru mesitu mas uz prejdenu, galatasaray a domabahce atd. ;) joooooooj hned by som tam zase isla.... hos geldin ..gurusuruz ;) uzi si to tam
a mimochodom co tam studujes?
visna

Poslaťod GABIKA » 01 Okt 2008 19:08

ahojky, chcem zit v istanbule, ale neviem ake su moznosti prace a studijny pobyt by tiez nebol na zahodenie, nevies mi pomoct resp. nejake informacie povedat? PROSIM .. DAKUJEM angel_gabis@hotmail.com
GABIKA

Poslaťod magda » 06 Sep 2009 19:18

ahoj visna ...prepac ze ta otazujem citala som nahodou zopar tvojich diskusii...mam problem ak sa to da tak nazvat ...zoznamila som sa s jednym cez skype bolo to nahodne ..za paru dni mi napisal ked videl moje foto ze sa domna zamiloval ..pomocou prekladaca som sa snim dorozumela ...pochadza z Turecka byva v Istambule ...paci sa mi a vyzera byt uprimny ..chcela by som od teba paru rad ak by si mi vedela poradit prosim ozvi sa mi na magdika07@citromail.hu alebo sa ohlas na skype magda071...dakujem vopred a dufam ze sa ozves budem cakat..
magda

Poslaťod Lenka » 09 Okt 2009 13:41

Ahojkaj,ja si pisem na pokeci s jednym turkom a je z Istanbulu tiez,velmi by som tam chcela ist zit,aj pracovat a mat tam nejaku dobru slovensku kamaratku,prosim ak chces popisat viac napis mi na nick LENkaa88,dakujem :)))
Lenka

Re: Niekto v Istanbule?

Poslaťod Cenet » 26 Jún 2012 13:20

Zdravim vsechny:) Mam prosbu,prosim poradte! S pritelem uvazujeme se do budoucna prestehovat do Turecka,konketne do Istanbulu. Pritel je puvodem Turek,ale narodil se v Rakousku... Nekolik krat jsem v Istanbulu byla,naprosto mne uchvatil! Ale vim,ze dovolena a ziti tam,je urcite rozdil. Je tu nekdo kdo by poradil?? 
Cenet

Krajina: Slovakia (sk)
Mesto: bratislava

Re: Niekto v Istanbule?

Poslaťod lucia gema » 21 Sep 2012 08:15

Ahoj neviem presne s cim by si potrebovala pomoc??
Zijem v istanbule od aprila 2012 nakolko v maji sme s mojim priatelom mali svadbu a zijeme tu.Je turek.
Tiez by som sa rada zoznamila s nejakou slovenkou ?? :)
lucia gema

Krajina: Slovakia (sk)
Mesto: istanbul

Späť na Kontakty v exile

• Príbuzné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Elelikevearce a 7 hostia