od Miki » 27 Jan 2009 14:36
citacia: " drummer (Nemecko), Nedeľa, 23.11.2008, 13:29
hunter teba to tu este nepreslo?
som neveril vlastnym ociam, ked som ta tu zbadal. Smile
ved z tejto stranky je uz uplna zumpa.
ale neva, vsetko dobre prajem"
---------------------------------------------------
Miki( autor temy)... so skutocnym zaujmom otvaram tieto stranky po 3 rokoch. Svojim sposobom suhlasim s autorom citovanych riadkov. Vlastne cela tato tema (ak by niekto mal trpezlivost si ju precitat celu...,alebo skor ak nema nic zmysluplnejsie na praci) je tou najlepsou odpovedou na predmetnu otazku.
Samozrejme, z tejto kritiky vynimam prispievatelov, ktory uprimne a k teme odpovedali (za co im dakujem). Zato sa to tu hemzilo borcami (a borkynami), ktoram akosi uslo - ze toto nie je zoznamovacia kancelaria - ci vyvesna nastenka s oznamami typu: " hej vsetci, ja som v amerike - je tu este niekto? ohlaste sa mi ..."
Posr...ť sa da vsetko, aj dobry umysel = prebrat nejaku vaznu temu. A staci k tomu malo, len zopar egocentrikov. A je uple jedno, ci maju slovensky pas alebo nie. V tom je vzacna internacionalna zhoda ...
Inak, vazne ma rozosmialo(a aj malicko sokovalo?!?), ked v tejto teme(resp.v teme o magii), jedna z prispievatelok napisala: "ten Miki je asi zena - uvazuje tak logicky" .
Nooooo, kludne mozeme otvorit novu temu: Suboj logickeho myslenia - zena kontra muz, ... ale to len zartujem, gendrovych otazok pocujem z medii dost na to aby som sa z nich obsypal ...
Takze vazne, ten Miki nosi nohavice, a dufam ze sa z toho soku neobsype dana prispievatelka.
Prajem prijemny den.