Emil píše:Nikto ma nema rad, som nemozny, nemam ziadne dievca, v spolocnosti som trapny, trpim samymi komplexami, mam po tvari uhry, nic neviem a nic nedokazem.

petruska551 píše:nikto ma nema rad... spoluziaci v triede ma dennodenne tiraju a sikanuju..ci uz fyzicky ale najma psychicky. ... kazdy den mi nadavju do sprostych... do krav a podobne... ale niesom natom sama... mam tiez jedneho spoluzaika vola sa robo a jeho tiez nikto nema rad... lebo sa nevie smiat... a je trapny a smrdi. Spoluziaci mi davaju ze som little schnicle pretoze mam šnicle rad nikto nas proste nema rad... cele dni si z nas robia srandu.. a robo mi povedal ze smrdim ... ale je to pravda proste moj zivot viac nema zmysel preto sa na vas obraciam s prosbou o pomoc teraz sedim na hodine informatiky a ani pan profesor ma nema rad
spolu s robom placeme kazdy den spolu za bufetom a ludia po nas hadzu zuvacky
Emil píše:Nikto ma nema rad, som nemozny, nemam ziadne dievca, v spolocnosti som trapny, trpim samymi komplexami, mam po tvari uhry, nic neviem a nic nedokazem.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť