od DAMDIKA » 15 Jan 2011 01:00
Pekny deň!!! Som vydata za araba.Samozrejmä treba mať na uvahe,že je to veľky nielen mentalny rozdiel,ale aj nabožensky a kulturny.Ich priority su uplne ine.Ide tu hlavne o postavenie rodiny ako takej ,je to ich priorita........čiže manželka a deti .Snaboženstvom je to určite najhoršie,Uznavanie ALLAHA je pre nich viac ako život samotny,konvertovať nemôžu-inak im hrozi smrť.Naopak kresťania môžu konvertovať ,ale spätne to tiež nie je možne.Nenutia ani samotne manželky aby prestupili na islam-je to na jej vôli,ale deti su automaticky naboženstva ISLAM.Je tu toho kopec čo je rozdielom medzi Europou a Egyptom......ale hlavne treba spomenuť aj to,že mame veľmi skreslene poznatky o ich živote ako aj o postaveni.Ide hlvne o odev a BURKU...tato je nosena hlavne nie len pre celkove zahalenie tela,ale hlavne aj s hygienickych dôvodov.Povedzme na pušti s pieskom,by ste určite dlho nevydržali pociťovať ostry piesok na tvari.Postavenie žien je možno v našich očiach dosť chabe....nemôžu nič-NIE...prave naopak,manžel sa stara o všetko,ak ma viac manželiek,tak každej musi dať rovnako...viacero manželiek je ich vinimkou ,ktoru zauživali len ak je manželka smrteľne chora,alebo je neplodna......alebo je povojnovy stav a o ženy sa treba postarať,aby nedošlo k prostitucii.Neveru araby trestaju buď zabitim partnera,alebo v lepšom pripade zavrhnutim,je to naživanie spolu lez sexu ale dom nesmie otustiť......Je toho ešte veľa čo by sa dalo povedať o Araboch.Toto,čo pišem som si na vlastnej koži skusila a videla.Arab na Slovensku je len problemom v mentalite a prispôsobeniu sa okoliu.Su uplne ini a treba sa na to pripraviť.Manželku stale kontroluju-kto by si nechal liesť do kapusty!!!!Ak sa pracovne zaradia..su z toho šťastne manželstva:Len ich treba pochopiť a dat im priestor a čas .........PS: su to najlepši milenci