Hľadám si prácu v zahraničí

Možnosti sezónnej práce v zahraničí, brigády, rady a postrehy

Hľadám si prácu v zahraničí

Poslaťod AdrianaNR » 01 Máj 2010 16:01

Som študentka VŠ,rada by som vycestovala za prácou na leto do zahraničia.Mám skúsenosti s prácou s deťmi a opatrovaním,pomoc v domácnosti,aj rôzne iné druhy brigád: hosteska,čašníčka administratívne práce,komunikácia s klientom aj dokladanie tovaru.Hovorím plynule anglicky,základy nemčiny.
Ale keďže agentúry nie sú spoľahlivé,chcela by som skúsiť nájsť si prácu prostredníctvom tohto portálu,poprípade poprosiť o radu kde hľadať.

Ďakujem
Adriana
AdrianaNR

Krajina: Slovakia (sk)
Mesto: Nitra

Re: Hľadám si prácu v zahraničí

Poslaťod Julia » 02 Máj 2010 15:21

nazdarr.. dievcence..:DD :D D... NECHYSTA SA NAHODOU NIEKTO DO ZAHRANICIA AKO HOSTESKA.? JA S KAMOSKOU URCITE IDEME... MA NIEKTO S TYM UZ NEJAKE SKUSENOSTI ABY NAM MOHOL PORADIT.? A AK SA CHCE AJ NIEKTO PRIDAT TAK KLUDNE... :D
Julia

Mesto: Stara Lubovna

Poslaťod AdrianaNR » 09 Máj 2010 21:06

Vedel by mi niekto poradiť - chcela by som si nájsť prácu na leto v Írsku,najlepšie v Dubline,kde by som mala vlastné ubytovanie.Chýba mi však skúsenosť s hľadaním práce v zahraničí.Hľadám si prácu len na leto 3-4 mesiace,možno nejaké dokladanie tovaru,upratovanie domácností poprípade aupair.možno

Ďakujem za akékoľvek informácie
AdrianaNR

Mesto: Nitra

Poslaťod majena21 » 13 Jún 2010 15:54

Ahojte,neviete nahodou o nejakej praci na Thassose alebo Chalkidikach?diky
majena21

Mesto: Presov

Späť na Brigády v cudzine

• Príbuzné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť